3 σημάδια στο σεξ που μαρτυρούν ότι... μάλλον είστε στα χωρίσματα!
Το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας, όπως και να 'χει!

Χωρίς αμφιβολία, το σεξ είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι μιας σχέσης, καθώς συνιστά πράξη σωματικής και συναισθηματικής οικειότητας με έναν άλλο άνθρωπο. Πέρα από την οργανική μας ανάγκη, το σεξ προκύπτει και απ’ τη βαθύτερη ανάγκη να συνδεθούμε με κάποιον και να νιώσουμε προστασία, αγάπη και ψυχική ηδονή.

Παρόλα αυτά, επειδή στο σεξ παίζονται πολλά, η αλήθεια είναι πως είναι ένας χώρος, στον οποίο “αποκαλύπτονται” διάφορα πράγματα για τη σχέση σας και το μέλλον αυτής της σχέσης.

Αν, λοιπόν, προσέξεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η σχέση σας να έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Μάλλον. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, απλά στο λέμε να το έχεις υπόψιν!

1. Έχετε σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να κάνετε σεξ το πρωί. 

Παρότι παλιά ήταν μια συνήθεια που προέκυπτε αβίαστα, απλά ξυπνούσατε και μπλεκόντουσαν χέρια και πόδια, τώρα πια το πρωινό σεξ αποτελεί μακρινό παρελθόν.

2. Προτιμάτε τον αυνανισμό (ή το πορνό).

Ξεκάθαρο σημάδι που απλά κάνει μπαμ. Αν προτιμάτε να ικανοποιείστε χώρια ο ένας από τον άλλον, τότε γιατί είστε ακόμα μαζί; Είναι κρίμα.

3. Δεν έρχεστε σε οργασμό εδώ και πολύ καιρό

Αν κανείς από τους δυο σας δεν έρχεται σε οργασμό τις λίγες φορές που έχετε κάνει σεξ τον τελευταίο καιρό, τότε μάλλον κάτι δεν πάει και πολύ καλά. Ή προετοιμάζεστε για χωρισμό, είτε ίσως σας χρειάζεται λίγος χρόνος χώρια! Πρέπει να βρεθεί τρόπος πάντως να επανακτήσετε τη διάθεσή σας!

Δες ακόμα: 3 συνήθειες που «ρίχνουν» τη σεξουαλική σου διάθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;