Ένας πιτσιρίκος προκαλεί... αναστάτωση σε ζωντανή εκπομπή του BBC!
Ένας πιτσιρίκος εισέβαλε στο πλατό εκπομπής του BBC και χάρισε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές!

Στην τηλεόραση είναι δυνατόν να συμβούν διάφορα και αρκετά αστεία περιστατικά. Ειδικά, αν είναι ζωντανό το πρόγραμμα τότε κανείς δε ξέρει τι μπορεί να γίνει. Βέβαια, στο BBC δε φαντάζονταν ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τόσο ακραίο!

Άνω κάτω έκανε, λοιπόν, μία ζωντανή εκπομπή του BBC ένας πιτσιρικάς που εισέβαλε στο πλατό και προκάλεσαι αμηχανία στους συντελεστές. Βέβαια, σκόρπισε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές!

Την ώρα που ο πατέρας του προσπαθούσε χθες το πρωί να εξηγήσει στο κοινό τη δική του εμπειρία όταν χρειάστηκε να πάρει γονική άδεια, επειδή ο γιος του γεννήθηκε πρόωρα, ο δίχρονος Φρέι κρατώντας το αγαπημένο του λούτρινο σκυλάκι στο χέρι, άρχισε να κάνει μία μίνι εξερεύνηση στο πλατό της εκπομπής!

Οι παρουσιάστριες συζητούσαν ότι κάθε χρόνο γεννιούνται πρόωρα πάνω από 100.000 παιδιά στη Βρετανία, που χρειάζεται πολλές φορές να περάσουν εβδομάδες ολόκληρες ή και μήνες στο νοσοκομείο, ενώ δύο στους τρεις πατεράδες αδυνατούν να πάρουν επαρκή άδεια για να τα φροντίσουν. Ένα άκρως σοβαρό θέμα που ο πιτσιρικάς αποφάσισε να κάνει πιο ανάλαφρο.

Κι ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να μιλήσει για το θέμα, ο μικρός βαρέθηκε να κάθεται, σηκώθηκε κι άρχισε να τριγυρίζει στο στούντιο!

Μάλιστα, μία από τις παρουσιάστριες προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του Φρέι γυρίζοντας τις σελίδες ενός βιβλίου. Αλλά δεν τα κατάφερε για πολύ ώρα, αφού, μόλις, πέντε δευτερόλεπτα μετά το υπερδραστήριο αγοράκι συνέχισε τις βόλτες!

Μοίρασε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές καθώς άγγιζε ότι έβλεπε μπροστά του!

“Φαίνεται πολύ χαρούμενος, το απολαμβάνει”, είπε η παρουσιάστρια καλώντας τελικά τη μητέρα του μικρού στο πλατό να σώσει την κατάσταση και να ηρεμήσει τον μικρό!

“Ο Φρέι έφυγε τώρα με τη μαμά του, ήθελε να κάνει βόλτα εδώ τριγύρω”, ενημέρωσε η ανακουφισμένη παρουσιάστρια τους τηλεθεατές. Πάντως εμείς που το είδαμε γελάσαμε αρκετά και ο μικρός ελάφρυνε λίγο το κλίμα της εκπομπής!

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 8:15 του παρακάτω βίντεο!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: 10 διάσημοι, των οποίων τα ονόματα… είναι διαφορετικά από αυτό που νομίζουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;