Master Chef 2019: ΑΚΡΑΙΟ! Εννέα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Στο Master Chef 2019 ήρθαν τα πάνω κάτω με τη δοκιμασία δημιουργικότητας

Άλλο ένα τεστ δημιουργικότητας έγινε στο Master Chef 2019 και ήταν ένα μεγάλο Βατερλό για όλους τους παίκτες! Και για αυτό οι κριτές πήραν μία απόφαση που δεν έχει ξαναγίνει!

Έβγαλαν εννέα διαγωνιζόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση! Και όχι τρεις που είναι το σύνηθες!

Τα τρία χειρότερα πιάτα, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν ο Παντελής Βούρος, η Άλκηστις Αλεξάκη και η Μαρία Τσαπράνη! Ωστόσο, δεν θα είναι οι μόνοι που θα παλέψουν για τη θέση τους στο σπίτι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας εκ μέρους και των άλλων δύο κριτών, ανακοίνωσε πως στη δοκιμασία αποχώρησης θα μπουν και άλλοι διαγωνιζόμενοι, καθώς οι κριτές δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα πιάτα τους. Αυτοί είναι η Κωνσταντίνα Δημητρίου, ο Θάνος Σπανός, η Ασημίνα Ουστάλλι, η Ιωάννα Μπουρλόκα, ο Γιώργος Ορφανός και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

“Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο Master Chef 2019. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα. Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά” τους είπε συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Master Chef 2019: Αυτοί είναι οι νικητές της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;