Απόκριες 2019: H
Το πρόγραμμα των εορτασμών στην Πάτρα για τις Απόκριες 2019 θα αλλάξει λόγω της κακοκαιρίας "Ωκεανίς"!

Οι Απόκριες 2019 είναι πιο κοντά από ποτέ! Ήδη ένα μήνα τώρα το τριώδιο έχει ανοίξει και στις πόλεις με τα μεγαλύτερα καρναβάλια της χώρας έχουν αρχίσει οι εορτασμοί. Η κακοκαιρία, όμως, φαίνεται να τους χαλάει λίγο τα σχέδια!

Αλλαγές, λοιπόν, λόγω της “Ωκεανίς” που θα έρθει τη χώρα το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν στο Καρναβάλι της Πάτρας!

Το ραντεβού των μικρών καρναβαλιστών που είχε προγραμματιστεί στα Υψηλά Αλώνια το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, με την Κεντρική Καρναβαλούπολη μεταφέρεται σε στεγασμένους χώρους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η είσοδος των μικρών καρναβαλιστών, συνοδών και επισκεπτών θα γίνεται από την οδό Γιάννη Ρίτσου!

Στις εκδηλώσεις του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθούν από τις 10:30 έως τις 14:00, θα συμμετάσχουν δημοτικά σχολεία και σύλλογοι, με τα δικά τους θεάματα!

Οι δράσεις περιλαμβάνουν αυτού του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνουν:

  • Παράσταση ακροβατικής- χορού- κλοουνερί- διαδραστικό εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού «Ο Μαουρίσιο θέλει να πάει ψηλά»
  • Παράσταση από τους X-Saltibagos, αποτελούμενη από έναν ξυλοπόδαρο και έναν ζογκλέρ διάρκειας, με ζογκλερικά, ταχυδακτυλουργικά, ακροβατικά και συμμετοχή του κοινού.
  • Γαϊτανάκι από το Χορευτικό του Χρήστου Γιαννόπουλου
  • Χορευτικά από το Athletic Dance Studio
  • Κατασκευή Μάσκας- Καπέλου
  • Καρναβαλικά χτενίσματα και Facepainting από το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας

Ο χορός, το τραγούδι, ομαδικά, διαδραστικά παιχνίδια, παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά παιχνίδια και παραμυθένια ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργήσουν μια πανέμορφη Καρναβαλούπολη, ιδανική για να περάσουν υπέροχα τα παιδιά!

Επίσης το Baby Rally που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 10:30 έως τις 14:00 θα μεταφερθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου με αφετηρία εκκίνησης τα Σχολεία Νίκου Τεμπονέρα και τερματισμό την πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξιότητες, παιχνίδια και καρναβαλικά δρώμενα στην πλατεία. Το baby Rally πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύστημα Λυκόπουλων.

Θα γίνουν αλλαγές και στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην πλατεία Γεωργίου Α΄ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου! Αλλάζει χώρο και μεταφέρεται στο ΠΕΑΚ στις 9:30 το πρωί.

Το Θέατρο δρόμου με τίτλο «Κόβουμε τα νήματα» το οποίο παρουσιάζει, η ομάδα των εφήβων του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου, μεταφέρεται στον ίδιο χώρο και ώρα το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Τέλος, το Λαϊκό Θεατρικό Δρώμενο, στο πλαίσιο εκδηλώσεων του ΠΚ. 2019, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην πλατεία Αγίας Σοφίας, μεταφέρεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 2000 στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Ωστόσο η σημερινή παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οπότε το πρόγραμμα για τις Απόκριες 2019, καλά κρατεί και εσύ μπορείς να πας να δεις όλα αυτά τα δρώμενα και τους εορτασμούς!

Δες επίσης: Το Σάββατο η μεγάλη έναρξη του Καρναβαλιού της Πάτρας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;