ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Πήραν παράταση οι ωφελούμενοι σε ένα από τα προγράμματα!
Δείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στην κοινωφελή εργασία!

Με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, παίρνει παράταση το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Στο πρόγραμμα απασχολούνται 5.066 ωφελούμενοι, στην αντιπυρική προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων της χώρας και με αυτήν την τροπολογία θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Λόγος της παράτασης του προγράμματος ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία, φαίνεται ότι παίζει ρόλο και η επικείμενη ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του πορίσματος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διερεύνησης για τις αιτίες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Καθώς και την εκπόνηση σχεδίου Δράσης στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τα Δάση και των πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να δοθεί παράταση στο προαναφερθέν πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι θα συμβάλουν στην ενίσχυση των δασικών οικοσυστημάτων, στην προστασία των κατοικημένων περιοχών, ενώ θα βοηθήσει και πολλούς συμπολίτες μας να συνεχίσουν την εργασία τους στα δάση και να αποκτήσουν νέες εργασιακές δεξιότητες.

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: 3.000 θέσεις εργασίας ανέργων με μισθό έως 1.140 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;