Πανελλήνιες: Αυξάνεται η ύλη σε 4 μαθήματα!
Αλλαγές στην ύλη τεσσάρων μαθημάτων θα έρθουν για τις Πανελλήνιες εξετάσεις!

Μετά τις Πανελλήνιες 2019 φαίνεται ότι θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στις εξετάσεις! Οι μαθητές της Β’ Λυκείου πέρα από ένα πρώτο μηχανογραφικό που θα πρέπει να κάνουν τον Ιούλιο του 2019 με τις σχολές προτίμησής τους, θα έχουν και μεγαλύτερη ύλη σε κάποια μαθήματα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, η ύλη σε ορισμένα μαθήματα θα αυξηθεί για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2020!

Το υπουργείο Παιδείας, θα ανακοινώσει την εξεταστέα ύλη για τις Πανελλήνιες του 2020, , η οποία θα είναι αυξημένη για τα τέσσερα μαθήματα, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και η ύλη για το μάθημα της Κοινωνιολογίας, για το οποίο σημειώνεται πως δεν υπάρχει καν βιβλίο.

Σήμερα ή μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οι μαθητές θα μάθουν την εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα στα οποία καλούνται να εξεταστούν την επόμενη χρονιά.

Η ύλη θα είναι αυξημένη στα μαθήματα Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Παράλληλα θα αυξηθούν και οι ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων αυτών για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διδασκαλία της ύλης αυτής!

Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές το 2020 θα είναι:

  • Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
  • Κοινωνιολογία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Βιολογία
  • Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών

Ανάλογα πάντα με την κατεύθυνση που θα έχουν επιλέξει!

Ένα θετικό είναι ότι δεν αναμένεται αύξηση της ύλης στα θεωρητικά μαθήματα και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, ενώ η διδασκαλία των τεσσάρων μαθημάτων που εξετάζονται ανά επιστημονικό πεδίο θα είναι εξάωρη κάθε εβδομάδα!

Σε σχέση με το μάθημα της Κοινωνιολογίας, για την οποία δεν υπάρχει βιβλίο, η διδακτέα ύλη αναμένεται να αποτελείται από συρραφή κεφαλαίων των βιβλίων που υπήρχαν μέχρι φέτος στη Β’ και τη Γ’ Λυκείου.

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019: Όλα όσα αλλάζουν μετά τις φετινές εξετάσεις – Σύγχυση στους μαθητές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;