Αυτός ο σκύλος είδε το Lion King και συγκινήθηκε!
Ένα κουτάβι βλέπει για πρώτη φορά την ταινία "Ο Βασιλίας των Λιονταριών" και συγκινείται! Τόσο γλυκό!

Από μικρή ηλικία βλέπεις την ταινία   Lion King και πάντα κλαις στο σημείο που πεθαίνει ο Μουφάσα. Έλα, παραδέξου το! Αυτό συμβαίνει! Βλέπεις, δεν είσαι ο μόνος!

Αυτό συναίβει και σε ένα κουτάβι που γρυλίζει και κλαίει παρακολουθώντας την στιγμή που ο νεαρός Σίμπα βρίσκει τον πατέρα του νεκρό, στην ταινία. Το βιντεάκι, βεβαίως, έγινε viral!

Η μόλις 4 μηνών Λούνα φαίνεται να συγκινείται πολύ την ώρα που ο Μουφάσα υποκύπτει στα τραύματά του και πεθαίνει. Νομίζω ότι αυτό το σκυλί πρέπει να γίνει δικό μου! Θα κλαίμε μαζί στις ταινίες!

Στο συγκινητικό βίντεο φαίνεται πως την ώρα που στην ταινία του Walt Disney ο Σίμπα βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, η μικρή Λούνα ξαπλώνει κι αυτή κάτω. Τότε ακούγεται να γριλίζει και να κλαίει! Και εσύ θα λιώσεις μαζί της!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Τζος Μάιερς, από το Τενεσί, δήλωσε:

“Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που νομίζω ότι έχω δει ποτέ. Η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της όταν σταμάτησε για να δει τη συγκινητική σκηνή του έργου!”

Ο Τζος μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πόσταρε στο Facebook πως η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων έχει, πλέον, γίνει η αγαπημένη της Λούνα!

Όπως έγραψε:

“Η Χάνα κι εγώ παρακολουθούσαμε τον Βασιλιά των Λιονταριών ενώ η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Αλλά την στιγμή που ο Μουφάσα πεθαίνει, σταμάτησε και γύρισε προς την τηλεόραση για να παρακολουθήσει. Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει κάτω όταν είδε τον Σίμπα να κάθεται δίπλα στον πατέρα του. Τεσσάρων μηνών και ήδη δείχνει το πόσο αξιολάτρευτη είναι.”

Το βίντεο έχει αναρτηθεί εδώ και κάποιες μέρες έχει συγκεντρώσει ήδη, πάνω από 28.000 likes ενώ το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο άτομα!

Δες το και εσύ!

Δες επίσης: Viral: Ένα σκυλί ακολούθησε για 126χλμ δρομέα και αυτός τελικά το υιοθέτησε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;