Στέκια στην Αθήνα: Τα καλύτερα μαγαζιά στου Ψυρρή!
Τα στέκια στην Αθήνα είναι πολλά, όμως αν είσαι λάτρης του κέντρου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς την περιοχή του Ψυρρή!

Τα στέκια στην Αθήνα είναι πραγματικά αμέτρητα και αυτό είναι κάτι για το οποίο φημίζεται κι η ίδια, ως ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε νυχτερινή ζωή, μας αρέσουν οι έξοδοι και θέλουμε να ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες περιοχές.

Η μικρή συνοικία του Ψυρρή βρίσκεται βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και πρόκειται για μια από τις παλαιότερες γειτονιές της. Η περιοχή απλώνεται γύρω από την Πλατεία Ψυρρή ή Πλατεία Ηρώων, στην οποιά οδηγείσαι μέσω 5 πολύ σημαντικών δρόμων: Μέσω της οδού Μιαούλη, της Καραϊσκάκη, της Αγίων Αναργύρων, της Αριστοφάνη και της Αισχύλου.

Η περιοχή του Ψυρρή απέχει μόλις 5 βήματα από το Μοναστηράκι, είναι δίπλα στην Ερμού, αλλά και κοντά σε Θησείο και Γκάζι. Η συγκοινωνία βολεύει φουλ, καθώς ο σταθμός Μοναστηράκι και Θησείο είναι δίπλα, ενώ η περιοχή έχει ένα σωρό μπαράκια, κόζι καφέ και μεζεδοπωλεία, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ένα Σάββατο πρωί ή το ποτό σου το βράδυ.

Μια από τις πιο καλτ και γραφικές γειτονιές του αθηναϊκού κέντρου, στου Ψυρρή θα συναντήσεις κάποια απ’ τα τελευταία νεοκλασικά κτήρια της Αθήνας, κορυφαία αυτοδιαχειριζόμενα θέατρα, όπως το Εμπρός, αλλά και δεκάδες μικρές βιοτεχνίες ρούχων, εργαστήρια και ατελιέ μοντέρνων σχεδιαστών.

Παρακάτω θα βρεις 5 υπέροχα στέκια της περιοχής για καφέ και ποτό, τα οποία ενδεχομένως αποτελούν κάποια από τα καλύτερα στέκια στην Αθήνα γενικά:

1. Crust

View this post on Instagram

A post shared by Crust Pizza (@crustathens)

Το μαγαζί αυτό που θα βρεις στην αγαπημένη οδό της Πρωτογένους συνδυάζει πεντανόστιμη πίτσα και και μουσικές βραδιές με κορυφαίους Djs στον κάτω όροφο. Το Crust σου δίνει δυο επιλογές, οι οποίες είναι εξίσου ιδανικές: Παραγγέλνεις ένα κομμάτι πίτσα (Πίστεψέ με, απ΄τις πιο γευστικές που έχεις δοκιμάσει ποτέ σου!) και τη συνδυάζεις με ένα ποτήρι μπύρα, και πιο αργά, κατευθύνεσαι προς το υπόγειο του μαγαζιού, που θα έχει κάποιο τέλειο πάρτι!

Πρωτογένους 13

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0