Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Υδροχόο από 1η Μαρτίου - Συναισθηματική απελευθέρωση
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα εβδομάδα και νέες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο για σας να αγαπήσετε ένα στόχο ή έναν άνθρωπο, επιτρέποντας στην σπίθα της ψυχής να σας επηρεάζει. Ωστόσο, αυτή η εποχή σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας. Δεν βοηθά η χρονοβόρα επιφύλαξη για κάθε σας σχέδιο. Καθώς εσωτερικά, νιώθετε την ανάγκη μίας μεγάλης αλλαγής σε συναίσθημα και διασφάλιση, αποφασίστε τελικά πώς θα χειριστείτε την δυναμική της εποχής. Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο πάθος και σας φέρνουν κοντά σε προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας. Αν αγαπάτε κάποιο άτομο και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή. Προσοχή και σύνεση, σε κάθε επένδυση. Γιατί η εποχή αυτή δεν βοηθά στις ριψοκίνδυνες επιλογές.

Λέων

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε περισσότερο εγκεφαλικοί, ευρηματικοί και να περιορίσετε την φλογερή φύση που σας διακρίνει. Καθορίστε αυτό που αγαπάτε και προσδοκάτε από τους άλλους. Στηρίξτε την ζωή σας με συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές στις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

Παρθένος

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για δημιουργικότητα και έργο. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα. Η καθημερινότητα πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένη προς ανανεωτικές δημιουργικές ιδέες, και θα μπορείτε να τις αναπτύξετε με χαρά και ευρηματικότητα, καθώς οι ευκαιρίες παρουσιάζονται πληθωρικά. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη, γιατί μετά δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;