Τα 6 οφέλη που έχει το σεξ στην υγεία σου και δεν ήξερες!
Ήξερες ότι το σεξ κάνει καλό, αλλά δεν ήξερες πόσο!

Το σεξ είναι κάτι το οποίο θέλεις να έχεις στην καθημερινότητά σου γιατί είναι μία απόλαυση! Εγώ θα σου πω, όμως, ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό!

Γιατί;

Γιατί πέρα ότι είναι και ένας τρόπος άσκησης, κάνει και πάρα πολύ καλό στην υγεία σου! Έλα, τώρα το ήξερες αυτό! Είμαι σίγουρος.

Αυτό που δεν ήξερες, όμως, είναι το πώς! Για αυτό σου έχω μία λίστα με όλους τους τρόπους που το σεξ βοηθάει την υγεία σου!

1. Καλή ψυχική υγεία

Το σεξ επηρεάζει άμεσα τη συναισθηματική ισορροπία. Είναι γνωστό ότι η αποχή προκαλεί άγχος, ακόμη και κατάθλιψη. Αντιθέτως, η έντονη δραστηριότητα στο κρεβάτι καταπολεμά ελαφρές μορφές κατάθλιψης, αφού η απελευθέρωση ενδορφινών στον εγκέφαλο μειώνει το άγχος και προκαλεί αίσθημα ευφορίας.

2. Διατηρεί την ομορφιά σου

Ο γυναικείος οργανισμός στο σώμα διπλασιάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά και το δέρμα πιο απαλό.

3. Θέλεις να ζήσεις πολύ; Κάνε σεξ

Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 εθελοντών μέσης ηλικίας από το Πανεπιστήμιο Queens στο Μπέλφαστ, έδειξε ότι οι τακτικές σεξουαλικές επαφές προσθέτουν χρόνια ζωής! Μάλιστα, οι συχνοί οργασμοί μειώνουν κατά το ήμισυ τις πιθανότητες θανάτου.

4. Θεραπεία του δέρματος

Ο ιδρώτας που εκκρίνεις κατά το σεξ, καθαρίζει τους δερματικούς πόρους, κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή και μειώνοντας τον κίνδυνο δερματίτιδας. Άρα θα κάνω κάθε μέρα!

5. Θα χάσεις βάρος

Το σεξ μπορεί να σ βοηθήσει να χάσεις κιλά! Ή, καλύτερα, να κάψεις τις θερμίδες που θέλεις! Αρκεί μετά να μην πας στο ψυγείο και το αδειάσεις τελείως!

6. Θα είσαι πιο ελκυστική

Όσο περισσότερο ενεργή είναι η σεξουαλική ζωή σου, τόσο πιο αρεστός γίνεσαι στο αντίθετο φύλο. Το συχνό σεξ οδηγεί στην απελευθέρωση περισσότερων φερορμονών, των χημικών ουσιών που προσελκύουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

Δες επίσης: 3 λάθη που κάνουν πολλοί άντρες στο σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;