Ψύλλοι στ' αφτιά της Kylie Jenner για την
Η Kylie Jenner επιτέλους μιλάει για το περιστατικό που έγινε με την κολλητή της και τον Tristan Thompson και αναρωτιέται αν έχει γίνει κάτι και με τον Travis Scott!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, έκανε κάτι με τον σύντροφο της Khloe Kardashian, Tristan Thompson, και, μάλιστα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου!

Βέβαια, ο Tristan είχε δώσει και άλλο δείγμα απιστίας στο παρελθόν, αφού ξέρουμε ότι είχε πιαστεί με νεαρή γυναίκα λίγο πριν γεννήσει η Khloe! Άκου εκεί τι κάνει ο τύπος!

Αλλά και το τελευταίο, δηλαδή να απατήσει τη σύντροφό του με την κολλητή της αδερφής της είναι λίγο υπερβολικό. Όπως και να το κάνουμε!

Αυτή που δεν είχε ακουστεί, όμως, ακόμη ήταν η Kylie Jenner! Έτσι, η Kylie ένιωσε την ανάγκη να συζητήσει με τον Travis Scott και να τον ρωτήσει αν η Jordyn φέρθηκε με ανάρμοστο τρόπο και στον ίδιο, όπως αναφέρει μία πηγή στη Hollywood Life. Εκείνος της απάντησε ότι αυτό δε συνέβη ποτέ κι ότι στην περίπτωση που συνέβαινε θα της το έλεγε κατευθείαν.

Τώρα μένει να δούμε αν η Kylie Jenner θα συγχωρήσει την κολλητή της για το συμβάν με τον Tristan! Βέβαια, η ίδια πηγή αναφέρει πως τα πράγματα είναι θετικά για την φιλία τους!

“Ενώ η Kylie θέλει να συγχωρήσει τη Jordyn, δεν μπορεί να μη νιώθει ανόητη που την εμπιστεύτηκε. Η Kylie ανατρέχει στο παρελθόν και σκέφτεται όλες τις αλληλεπιδράσεις της Jordyn με τον Tyga, επίσης.

Δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν και εύχεται όλο αυτό να είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί της λείπει η κολλητή της”

Δες και το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Ο Tristan Thompson δήλωσε μετανιωμένος και… δεν τον πιστεύει κανείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;