Ο Χρήστος Μάστορας και η σύζυγος του Tom Hanks μας έχουν μία έκπληξη!
Οι Μέλισσες ετοιμάζουν μία συνεργασία- έκπληξη με μεγάλη ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια!

Οι Μέλισσες των τελευταίο καιρό βρίσκονται στα πάνω τους! Ίσως να διανύουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους και αυτό έρχεται να το υπογράμμιση και μία σημαντική συνεργασία.

Μία ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη κορυφής ετοιμάζουν ο Χρήστος Μάστορας και η Rita Wilson!

Για όσους δε ξέρουν η Rita Wilson είναι γνωστή ελληνοαμερικανίδα τραγουδίαστρια και ηθοποιός που, μάλιστα, είναι και χρόνια παντρεμένη με τον υπέροχο και μοναδικό Tom Hanks! Συγγνώμη, αλλά τον θεωρώ κορυφαίο ηθοποιό.

Τους δύο καλλιτέχνες έφερε σε επαφή η Panik Records, μέσα από την οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα το ιδιαίτερο project- έκπληξη που ετοιμάζουν!

Ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος Μέλισσες και η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός αποκάλυψαν την επικείμενη συνεργασία τους με αναρτήσεις που έκαναν στα social media!

Η Rita Wilson έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

“Γεια σας Έλληνες φίλοι μου! Ο εξωφρενικά ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης και rock star Χρήστος Μάστορας και εγώ ετοιμάζουμε κάτι για εσάς! Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Κάποιες φορές γράφεις τραγούδια πάνω από τα σύννεφα”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello my Greek friends! The insanely talented singer songwriter rock star @xmastoras and I are working up a little something for you ! We can’t wait to share! Sometimes you can write songs over the cloud! #music #singer #singersongwriter #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Την Παρασκευή σας περιμένουμε στο τηλεοπτικό μας πάρτυ στον Σπύρο Παπαδόπουλο . «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» στον Σκάι , την Παρασκευή στις 21:00. @skaitv.gr #melisses #melisseslive #party #stinygeiamas #stinygeiamasrepaidia #skai @panik_entertainment_group @giannis.laskaris @vickylaskari ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissestheband (@melisses_official) στις

Δες ακόμα: 20 γαλλικά τραγούδια που λατρέψαμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;