Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε ένα εκρηκτικό σόου στην Ισλανδία!
Η Ελένη Φουρέιρα κάνει ένα εκρηκτικό σόου στην Ισλανδία! Απλά θεά!

Η Ελένη Φουρέιρα και η Eurovision πάνε μαζί! Μπορεί η εκρηκτική Ελένη να είχε βγει δεύτερη στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά η επιτυχία που έκανε μετά την εμφάνισή της στη σκηνή του σόου, έδειξε ότι ήρθε για να μείνει.

Έτσι, για τη Eurovision 2019, η Ελένη Φουρέιρα έχει ετοιμάσει μία περιοδεία από εθνικούς τελικούς που θα ξεσηκώσουν το κοινό της κάθε χώρας!

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε το νέο της hit και μετά την εμφάνισή της στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία, η pop τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο “Söngvakeppnin 2019”, το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρέικιαβικ.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε ένα ξεσηκωτικό mashup με το “Fuego” και το “Tómame”, που συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία εντός και εκτός Ελλάδας. Μάλιστα, το κοινό φάνηκε να εντυπωσιάζεται ακόμα περισσότερο με το “Tomame”!

Η Ισλανδία είναι άλλη μία από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου η Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς τα επίσημα στοιχεία, θέλουν το “Fuego” να έχει καταλάβε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay. Μάλιστα, είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι από αυτά που είχαν πάρει μέρος στη περσινή Eurovision.

Δες την εμφάνισή της!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That’s a performance!? @foureira hit the stage at the national final of Iceland with her big European hits #Fuego & #Tomame ? Watch the unforgetable moment again ? #foureira #panikrecords #eurovision #iceland #live #songvakeppnin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Η ιδέα μου ή μοιάζει το τραγούδι της Κύπρου με αυτό της Ουκρανίας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;