Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ονειρική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε αναλυτικά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ονειρική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Από την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, ξεκινά με πολλά και ενδιαφέροντα σημεία…

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων από την 7η του μηνός.

Ο Ουρανός εισέρχεται οριστικά πλέον στο ζώδιο του Ταύρου την 6η του μηνός, ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς.

Η Νέα Σελήνη, που σχηματίζεται την Τετάρτη το απόγευμα, στην 16η μοίρα των Ιχθύων, είναι ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και ονειρικό φεγγάρι…

Υπάρχει έμφαση των πλανητών στους Ιχθείς (Ήλιος, Σελήνη, Ποσειδώνας και Ερμής) και φυσικά την έμφαση στο στοιχείο του νερού. Το νερό, δηλώνει το συγκινησιακό μας πεδίο, αλλά σε συνδυασμό με τους Ιχθείς, φέρνει την επαφή με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, αλλά και με τις ιδέες, τα ιδανικά και τις πνευματικές αξίες.

Σε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα λοιπόν θα κινηθεί ο νέος κύκλος της Σελήνης.

Ενώ ο Ουρανός απαιτεί προσγειωμένη αντίληψη και πρακτικές λύσεις, το συναίσθημα, η επιθυμία, η σκέψη, παραμερίζουν το νοητικό και αφήνουν ελεύθερο το συναίσθημα να μας οδηγήσει…

Η περίοδος αυτή, που στην ουσία συμπορεύεται με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή από την 7η του μηνός, είναι μία περίοδος με λεπτές ισορροπίες.

Θα ανασκαλεύουμε σε θολά νερά του παρελθόντος, θα μας παρασύρουν η ευαισθησία, η δοτικότητα, η συμπόνια, η θλίψη, η πλάνη, το ψέμα, η παραπλάνηση…

Θα νιώθουμε πελαγωμένοι κάποιες φορές, διστακτικοί, αναποφάσιστοι, αβέβαιοι…

Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολα τα θέματα, όσο φαίνονται στο ασαφές κλίμα των ημερών.

Θα είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος να ασχοληθούμε με την εσωτερική μας πλευρά, την εσωτερική φιλοσοφία, τον διαλογισμό, την Τέχνη, τον χορό, τη μουσική, την συγγραφή, τον κινηματογράφο. Θα ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο, με μία μελωδία, με ένα έργο Τέχνης. Θα μας ηρεμεί ο ήχος των νερών και κυρίως της θάλασσας!

Ο κύκλος της Σελήνης έχει την στήριξη της πρακτικής πλευράς του Ουρανού και του Άρη στον Ταύρο και του ωροσκόπου στην Παρθένο.

Θα έχουμε αντίληψη της πραγματικότητας στο τέλος, θα πάρουμε αποφάσεις ριζοσπαστικές, προφανώς και θα παλέψουμε με πείσμα να κερδίσουμε το στόχο μας.

Η Αφροδίτη στην αρχή ακόμη του Υδροχόου, περιγράφει το συναίσθημα που πρωτοτυπεί, ανατρέπει την έως τώρα γνωστή «τάξη των πραγμάτων» και μας διδάσκει να τολμήσουμε να απελευθερώσουμε τα δεσμά που μας κρατούν δέσμιους…

Δύο σημαντικοί «δάσκαλοι» μας προτρέπουν να βρούμε δύναμη και σθένος: ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Χείρωνας στον Κριό, στην αρχή των ζωδίων τους, χαράσσουν την νέα εποχή δίχως καθυστερήσεις και εμπόδια πλέον.

Σύμφωνα με τον αποσυμβολισμό της ζωδιακής μοίρας και τον αγαπημένο μου Ντέην Ρουντγίαρ, η Νέα Σελήνη δίνει την πηγή της υποκειμενικής δύναμης, προκειμένου να κατανοήσουμε την εκδήλωση της Δημιουργίας και το βάθος της δόνησης. Προσδίδει έμπνευση και πνευματική ανάταση.

Κριός

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την αναδόμηση «εκ των έσω». Λίγο δύσκολο για ένα εξωστρεφές ζώδιο σαν εσάς, αλλά πρέπει να θυμόσαστε πως πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μία νέα αρχή και να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με την ευκαιρία της Νέας Σελήνης.

Σίγουρα τα θετικά σας περιμένουν λίγο αργότερα, όταν θα έχετε τα γενέθλιά σας.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Μετά από μία ανατροπή των δεδομένων του χθες, πολλά θετικά σας περιμένουν. Αδράξτε την ευκαιρία. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο φιλικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη για σας φέρνει το μήνυμα της αναγκαίας ανατροπής σε στόχους και άλλα σχέδια. Καθώς για αρκετό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι ίσως και μετά, για πολλούς από εσάς, υπήρξαν απαιτήσεις στον τομέα της καριέρας, τώρα πρέπει πλέον να κάνετε μία νέα αρχή. Η νέα περίοδος, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας εκπλήξουν με ιδέες ή συμπαράσταση. Αλλά κάποιοι άλλοι θα στραφούν εναντίον σας και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.

Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε στον κοινωνικό σας χώρο, ή στην καριέρα σας. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη θα σας προσφέρει την δυνατότητα να ανοίξετε νέους ορίζοντες στον χώρο της καριέρας. Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι μία πιθανή δογματική άποψη για τη ζωή, την οποία πρέπει να ξεπεράσετε. Μην επιτρέπετε σε σκοτεινές σκέψεις ή αδυναμίες να αναστείλουν την πορεία της νέας αρχής!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;