Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ονειρική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε αναλυτικά!

Καρκίνος

Καθώς η Νέα Σελήνη συμβαίνει στους Ιχθείς, είναι σε αρμονική όψη προς το ζώδιό σας. Άρα είστε αρκετά ευνοημένοι από το φαινόμενο αυτό.

Με τον Κρόνο να είναι απέναντι από το ζώδιό σας, θα πρέπει να μάθετε από το παρελθόν και να οργανώσετε πιο σοβαρά τα μελλοντικά σας βήματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η παρουσία του Χείρωνα στον Κριό, θα σας προσφέρει την δυναμική αυτή που θα οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους και νέα άποψη για τη ζωή την ίδια, τη ζωή σας.

Επειδή είστε ευαίσθητοι και συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν θα εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε.

Θα ωφεληθείτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Θα είστε αρεστοί και ενδεχομένως θα κερδίζετε με την γλυκύτητα που εκπέμπετε.

Αλλά δεν θα είναι εύκολο άμεσα να κάνετε τις κινήσεις άμεσα. Υπάρχει ένας δισταγμός, μία εγκράτεια για να περιμένετε μία πιο κατάλληλη στιγμή. Η οποία όμως δεν θα αργήσει. Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι.

Εκείνο που πρέπει να επεξεργαστείτε είναι μία αδυναμία που φθάνει να γίνει πάθος ή προσκόλληση. Η εμμονή σας στην αδυναμία αυτή θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και θα σας συνιστούσαμε να μην κρατάτε φοβίες που δεν σας εξελίσσουν και αντίθετα σας καθηλώνουν.

Λέων

Οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται όλο και περισσότερο, καθώς ήδη στον Κριό υπάρχει ο Χείρωνας, και θα σας παρακινεί ο Ουρανός να αντιδράσετε, πρέπει να διαχειρίζεστε σωστά τον ενθουσιασμό σας.

Μία επιφύλαξη που αναπτύξατε απέναντι στο ταίρι σας, ένα συνεργάτη ή ένα άνθρωπο που σας περιβάλλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι υπερβολική ή δεν χρειάζεται πια να σας κρατά δέσμιους.

Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί προς μία νέα πορεία που θα ξεκινήσει από τα βάθη της ψυχής σας. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες. Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλική ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Θα κατανοήσετε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά και θα πρέπει να κάνετε μία νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Είτε αυτός είναι υλικός, είτε ερωτικός, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι να κερδίσετε ό,τι σας ικανοποιεί ή θεωρείτε πως πρέπει να σας ανήκει.

Σε ένα περιβάλλον όπου θα επικρατήσει η φλόγα και η δημιουργική έφεση, θα κάνετε ένα καλό βήμα προόδου σε κάθε σας σημαντικό όραμα.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη συμβαίνει απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στις επιταγές του ουρανού αυτές τις μέρες.

Εκείνο που θα προέχει, θα είναι η αναζήτηση της παρουσίας κάποιων σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Θα είναι αρκετά εύκολο να κάνετε πολλές γνωριμίες και να συνεργαστείτε ή να σχετιστείτε με κάποιες από αυτές.

Με αρκετές υποσχέσεις, ο κύκλος σας διευρύνεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε ελπιδοφόρο, καθώς επικρατεί μία χαοτική κατάσταση για τα δεδομένα σας. Πολλές και δύσκολες οι συνθήκες, περισσότερο θα λέγαμε ήταν και παραμένουν σύνθετες ή περίπλοκες, καθώς οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν είναι πιο ασαφείς από τα δεδομένα που αναζητάτε.

Ωστόσο, ανάμεσά τους θα υπάρξουν γενναιόδωρα άτομα, θα υπάρξουν και άνθρωποι όραμα και ιδέες. Θα είναι ικανοί να σας προσφέρουν ευκαιρίες και να σας κάνουν να αλλάξετε στάση, δημιουργώντας ίσως έκπληξη σε όσους σας γνωρίζουν ως πιο ήπιους χαρακτήρες.

Αλλά θα επιδιώξετε να γίνει μία αλλαγή στις σχέσεις ή να τεθούν οι ήδη υπάρχουσες σε νέα βάση, καθώς ο ρομαντισμός και η ευαισθησία προέχουν. Εσωτερικά, υπάρχει η ανάγκη για να αναζητήσετε ένα ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει, είτε αυτό αφορά ένα αγαπημένο πρόσωπο, είτε μία αξία όπου θα επενδύσετε συναισθηματική ή υλικά. Αλλά εκείνο που θα αποτελέσει δυσκολία, θα είναι να προσκολληθείτε στις υποχρεώσεις, αμελώντας τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;