Άβολο αλλά το κινητό έχει το πάνω χέρι στο σεξ!
Τώρα τα κινητά έχουν και το πάνω χέρι στη σεξουαλική σου ζωή!

Το κινητό τηλέφωνο έχει μπει στην καθημερινότητά μας και ενώ έχει φτιαχτεί για να μας βοηθάει να κρατάμε επικοινωνία, μάλλον το αντίθετο έχει καταφέρει! Και δε φτάνει που το χρησιμοποιούμαι συνέχεια, μία έρευνα έρχεται να δείξει ότι υπάρχει και χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια του σεξ!

Μάλιστα, όλα αυτά τα διάφορα gadgets μας καταστρέφουν την σεξουαλική τους ζωή, επιβεβαιώνει νέα αμερικανική μελέτη.

Η νέα έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια έδειξε ότι η σύγχρονη τεχνολογία έχει συνέπειες στην ερωτική τους ζωή. H έρευνα έγινε σε 221 φοιτητές και έδειξε ότι, ένας στους δέκα χρησιμοποιεί τα κινητά τους στην διάρκεια του σεξ!

Σίγουρα σου έχει γεννηθεί η απορία του το τι κάνουν με τα κινητά στο σεξ! Η μελέτη, πάντως, δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς κάνουν με το κινητό τους όταν σταματούν τα χάδια και τα φιλιά.

Ο Κοσταντάν Κουσλέβ, ένας από τους ερευνητές δήλωσε:

“Πριν από δέκα χρόνια , ο Στιβ Τζομπς είχε υποσχεθεί στους πολίτες ότι τα κινητά θα αλλάξουν τα πάντα . Και με το Ιντερνέτ στην τσέπη μας, οι πολίτες σήμερα βομβαρδίζονται με γραπτά μηνύματα όπου κι αν πάνε. Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε πώς αυτή η ροή πληροφοριών επηρεάζει το μυαλό μας.”

Η ερευνητική ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ορισμένα άτομα εμφάνισαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά του συνδρόμου της ελλειμματικής προσοχής και δυσκολία στη συγκέντρωση.

“Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κινητά προκαλούν σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. Απλά δείχνουν πως η συνεχής ψηφιακή ροή πληροφοριών μπορεί να αυξήσει το έλλειμμα προσοχής.”

Δες ακόμα: One night stand: Τι πρέπει να προσέξεις για να έχει απόλυτη επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;