Master Chef 2019: Ο
Ο Χρήστος Μπάρκας "χτυπάει" με ακόμα μία ατάκα στο Master Chef 2019!

Ο Χρήστος Μπάρκας είναι ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί όσο λίγοι στο Master Chef 2019! Πέρα του ότι έχει αποδείξει την αξία του στο παιχνίδι, έγινε ιδιαίτερα γνωστός με την ατάκα “Κρατς”!

Ναι, εκείνο το στιγμιότυπο που o Πάνος Ιωαννίδης του μιλάει για τον ήχο και ο ίδιος πιστεύει ότι μιλάει για κάτι άλλο! Αυτό είχε γίνει στην αρχή του Master Chef 2019. Εκεί στις οντισιόν!

Ήρθε ξανά στο προσκήνιο, όμως, με μία ατάκα που και αυτή θα αφήσει το στίγμα της!

Βλέπεις, οι παίκτες σήμερα κλήθηκαν να χωριστούν σε δύο ομάδα, μπλε και κόκκινη με αρχηγούς τον Χρήστο και τον Πάνο για να δουν τα υλικά της 4ης ομαδικής εξωτερικής δοκιμασίας!

Οι διαγωνιζόμενοι θα πήγαιναν στο Ζάππειο Μέγαρο όπου θα έπρεπε να βγάλουν τα καλύτερα finger food, που θα έκαναν τους πρέσβεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να τους ψηφίσουν ως την καλύτερη ομάδα!

Πριν από αυτό, οι τρεις κριτές τους ζήτησαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μερικές σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες και θα αντιπροσώπευαν τοπικά προϊόντα της κάθε χώρας και ταυτόχρονα και τα υλικά που θα χρησιμοποιούσαν οι δύο ομάδες!

Ο Χρήστος λοιπόν, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τα υλικά που είχε επιλέξει και αυτά ήταν ρεβίθια από την Ελλάδα και πιπεριές από την Ισπανία αφού αυτές ήταν οι δύο σημαίες που είχε επιλέξει. Όταν είδε και το δεύτερο υλικό, θεώρησε ότι ναι μεν ήταν πιπεριές… αλλά Φλωρίνης!

Οι κριτές δεν το άφησαν ασχολίαστο!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Master Chef 2019: Αυτή θα είναι η τριάδα του τελικού σύμφωνα με τη Λιζ! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;