Ανακάλυψε 20 νέες θέσεις εργασίας
Η εβδομάδα κλείνει δημιουργικά με 20 νέες θέσεις εργασίας by CollegeLink!

Δώσε προσοχή, άνοιξε laptop, φτιάξε το βιογραφικό σου, διάβασε τις τελευταίες θέσεις εργασίας της εβδομάδας ή εναλλακτικά ανακάλυψε εδώ πάνω από 300 εταιρείες και βρες αυτό που σου ταιριάζει! Έξυπνα, γρήγορα και μεθοδικά «χτύπα την πόρτα» στην επιχείρηση που σε ενδιαφέρει και ένα συναρπαστικό ταξίδια εξέλιξης στην αγορά εργασίας σε περιμένει!

IT Systems Engineer (f/m) Linux Operating @noris M.I.K.E.

Αν μένεις Θεσσαλονίκη και είσαι IT specialist με όραμα και πάθος με οτιδήποτε καταπιάνεσαι, τότε αυτή αίτηση είναι ειδικά για σένα! Εμπλούτισε το βιογραφικό σου άμεσα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Mid Python Developer (f/m) @noris M.I.K.E.

Γίνε ο επόμενος Mid Python Developer της εταιρείας noris M.I.K.E! Αν ενδιαφέρεσαι, συμπλήρωσε άμεσα την αίτηση σου, καθώς η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον νέο εργαζόμενο που θα ενταχθεί δυναμικά στην οικογένεια της noris M.I.K.E. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Frontend Developer (f/m) @noris M.I.K.E.

Γίνε μέλος της πιο δημιουργικής ομάδας της Θεσσαλονίκης ως Web Frontend Developer! Επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες διαχείρισης του χρόνου, διάθεση για πραγματοποίηση ταξιδίων καθώς και η καλή γνώση Αγγλικών ή/και Γερμανικών είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την κατάκτηση της εν λόγω θέσης! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Administrative Assistant @N.PSATHAS & SIA EE

Φαρμακείο στο Χαλάνδρι επιθυμεί να προσλάβει τον κατάλληλο υποψήφιο που θα διεκπεραιώνει καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης, όπως απάντηση σε τηλεφωνήματα, εκτύπωση e-mails, οργάνωση συναντήσεων κ.α. Μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις τις επικοινωνιακές και οργανωτικές σου δυνατότητες! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Travel Agent internship @GREEKA

Internship Alert! Ταξιδιωτικό πρακτορείο αναζητά για το καλοκαίρι του 2019 τρεις απόφοιτους ΤΕΙ, προερχόμενοι από τα επιστημονικά πεδία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουρισμό ή Οικονομικά. Απαραίτητα προσόντα, η άριστη γνώση Αγγλικών και ο καλός χειρισμός του υπολογιστή! Αν όλα αυτά σου ακούγονται ενδιαφέροντα, μόλις εξασφάλισες δουλειά για το καλοκαίρι του 2019! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior ERP/CRM Consultant @ENTERSOFT SA

Αναζητούσες μια ευκαιρία που θα συνδύαζε τις γνώσεις σου στην πληροφορική και το ταξιδιάρικο πνεύμα σου; Εμείς σου βρήκαμε την κατάλληλη θέση, το μόνο που χρειάζεται από μέρους σου είναι η εγγραφή σου στο CollegeLink και σε μόλις λίγα λεπτά θα μπορείς να στείλεις την αίτηση σου! Πρόλαβε την! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Content Manager – Copywriter @AidPlex

Δύο φοιτητές στην Ξάνθη, οι οποίοι πρόσφατα αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Θεσσαλονίκη για να αναπτύξουν την startup τους, δημιούργησαν το AidPlex, και στόχος τους είναι να κατασκευάσουν θερμοπλαστικούς νάρθηκες και κηδεμόνες σκολίωσης. Η AidPlex χρησιμοποιεί τεχνολογίες 3D printing για rapid prototyping. Ένα νεανικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Business Development Representative @Workable

Η εταιρεία Workable εξελίσσεται γρήγορα και ψάχνει τους νέους συνεργάτες της. Η Workable, που παράγει λογισμικό το οποίο διευκολύνει τη διαδικασία των προσλήψεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει πετύχει εντυπωσιακά πράγματα από την ίδρυση της! Εσύ θα λείπεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Engineers – Java @Syntax Information Technology Inc.

Έλα να δουλέψεις ως Software Engineer και να λαμβάνεις μισθό αντάξιο των γνώσεων και των ικανοτήτων σου, σε μια εταιρεία που ξεχωρίζει στην αγορά εργασίας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

.NET Developer @Yuboto

Η Yuboto, ειδικοί στο Mobile Marketing και τις Τηλεπικοινωνιακές λύσεις, επιθυμεί να προσλάβει .NET Developer! Καινοτόμα projects, φιλικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον και συνεχής εκμάθηση είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της παρούσας θέσης εργασίας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ENERGY SUPPLY ENGINEER @NRG Trading House

Με τη δύναμη και την αξιοπιστία της MOTOR OIL, η NRG Trading House, προσφέρει οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης. Πως θα σου φαινόταν να γίνεις ο επόμενος Energy Supply Engineer στην NRG Trading House; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

SOFTWARE ENGINEER / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ @INFOSET

O προγραμματισμός ήταν πάντα για σένα κάτι ξεχωριστό και ήρθε η στιγμή να ενταχθείς δυναμικά στην αγορά εργασίας, γιατί το θέλεις και μπορείς! H Infoset σου λύνει τα χέρια, για σένα που επιθυμείς να εργαστείς σε καινοτόμα projects και θες να δεις την καριέρα σου να εξελίσσεται! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Merchandiser @ISOPLUS

Η εταιρεία ISOPLUS Α.Ε. επιδεικνύει 32 χρόνια εμπειρίας και αριστείας στην αντιπροσώπευση, διανομή και προώθηση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και βιολογικών καλλυντικών, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Στο πορτοφόλιό της συμπεριλαμβάνονται 5 από τις κορυφαίες μάρκες φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και βρεφικών δερμoκαλλυντικών (Solgar, Nature’s Bounty, Optima Health, Dr.organic, Mustela), ενώ από το 2011 δημιούργησε τη δική της σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, myelements.

Απαριθμώντας περισσότερους από 100 συνεργάτες, η ομάδα της συνεχίζει να μεγαλώνει διαρκώς! Στα πλαίσια της ανάπτυξής της αναζητούν Merchandiser για την περιοχή της Αθήνας. Μην διστάζεις, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες αποστολής βιογραφικού και στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Executive Assistant @Dynamic Financial Advisors

Η Dynamic Financial Advisors, εταιρία ανεξάρτητων χρηματοοικονομικών συμβούλων στον ασφαλιστικό και επενδυτικό χώρο, με έδρα το Μαρούσι, αναζητά υποψήφιο/α για να καλύψει τη διοικητική θέση Junior Executive Assistant. Η πρώτη σου συνέντευξη είναι μόλις ένα κλικ μακριά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales / Marketing @CARGO EXPRESS

Η Cargo Express LTD ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1994 με βάση την μακρόχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών της στον χώρο της Διεθνούς Μεταφοράς και τελωνειακών διαδικασιών που χρονολογείται από το 1976. Έλα να εργαστείς στον τομέα των Sales/ Marketing και βοήθησε καταλυτικά στην ανάπτυξη πελατολογίου της εταιρείας και καλύτερης εμπειρίας των πελατών από την Cargo Express! Ανταποκρίσου express στο κάλεσμα υποψηφίων της Cargo Express! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Development Representative – Publisher Acquisition @Pollfish, Inc

Είσαι team player; Κυνηγάς όλες τις εξελίξεις σε mobile apps; Θα ήθελες να ταξιδέψεις σε συνέδρια που διεξάγονται στο εξωτερικό και κάνεις γνωστό το Pollfish; Αν όλα αυτά σου ακούγονται ενδιαφέροντα, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Mobile App Consultant @TECHNOPOLIS SA

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να εργαστείς ως Mobile App Consultant σε εταιρεία λογισμικού, TECHNOPOLIS SA; Μοντέρνο, φιλικό περιβάλλον, πληθώρα projects μεγάλων επιχειρήσεων και επαγγελματική άνοδος, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της παρούσας θέσης εργασίας! Διεκδίκησε την! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ @ALLWAN LTD.

Η Allwan Επικοινωνίες, εταιρεία που ειδικεύεται σε τεχνολογίες επικοινωνιών δεδομένων, με έδρα στο Μαρούσι, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για τη θέση, Μηχανικός Δικτύων. Αν είσαι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ / ΤΕΙ με κατεύθυνση στις Επικοινωνίες και τα Δίκτυα H/Y, με πολύ καλή γνώση τεχνολογιών Wireless, VoIP, Networking, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, τότε η θέση αυτή σε αφορά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

SALES REPRESENTATIVE @iCALL SERVICES

Η iCall Services αναζητά ανθρώπους με όρεξη, όραμα και συνέπεια για να στελεχώσουν το τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων και να εξελιχθούν μαζί της. Σκοπός της είναι η δημιουργία μίας δυνατής και συμπαγούς ομάδας, η οποία με αρχές την αρμονική συνεργασία και τον επαγγελματισμό θα επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Η iCall στηρίζει τους ανθρώπους της από την πρώτη ημέρα παρέχοντας την εκπαίδευση και την υποστήριξη που είναι αναγκαία για την πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους. Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις κι αγαπάς να δουλεύεις μέσα σε ομάδα, υπάρχει θέση και για εσένα στην οικογένεια της iCall. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Ambassadors @PLAISIO COMPUTERS

Εργάσου ως Sales Ambassadors στο Πλαίσιο Computers A.E.B.E., ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα! Μια τεράστια ευκαιρία, για σένα που οι πωλήσεις είναι η δεύτερη σου φύση!Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται μόνο εδώ, καθώς στο CollegeLink θα βρεις πάνω από 300 εταιρείες που αναζητούν τον επόμενο νέο που θα ενταχθεί στο δυναμικό τους!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να προλάβεις την ευκαιρία της καριέρας σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;