6 λάθη που όλοι κάναμε σε μια ερωτική σχέση
Τα λάθη που μας ενώνουν είναι λιγότερο λάθη!

Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε, είναι γνωστό, καθολικό και κατανοητό. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, κάποια ατοπήματα συμβαίνουν πάντα στις σχέσεις και λογικό, γιατί το να σχετίζεσαι ερωτικά με έναν άνθρωπο δεν σημαίνει μόνο λουλούδια, αρώματα και καρδούλες all over the place.

Όλες οι ερωτικές συναναστροφές έχουν τα “πάνω” και τα “κάτω” τους και, παρότι είναι πολύ πιο βολικό συνήθως να μεταθέτουμε τις ευθύνες αλλού, στην πραγματικότητα μέσα μας ξέρουμε πως δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών.

Ποια είναι, λοιπόν, τα λάθη που όλοι και όλες μας κάναμε ή ίσως θα κάνουμε κάποια στιγμή στα πλαίσια μιας σχέσης;

1. Αφού περάσει κάποιο διάστημα στη σχέση σας, συνηθίζεις την παρουσία του άλλου δίπλα σου και τη θεωρείς δεδομένη. Δε συνειδητοποιείς πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

2. Δε συζητάς με τον άλλον γι’ αυτά που σε προβληματίζουν στη σχέση σας και συσσωρεύεις μέσα σου θυμό και απωθημένες σκέψεις.

3. Πολλές φορές δε δίνεις σημασία και δεν εκτιμάς τα μικρά, καθημερινά πράγματα που, παρότι τετριμμένα, είναι η “ουσία” της σχέσης.

4. Δεν αποδέχεσαι το γεγονός ότι η σχέση σας τελείωσε και εξακολουθείς να προσπαθείς, παρότι ξέρεις ότι δεν γίνεται να είστε όπως είσασταν.

5. Πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει ο άλλος για να βελτιωθεί η σχέση σας, όμως όλα είναι θέμα ισορροπίας δυνάμεων και “δουλειάς” που κάνει ο καθένας με τον εαυτό του.

6. Δίνεις αναφορά για τα πάντα και βάζεις τον άλλο τόσο βαθιά στη ζωή σου, ξεχνώντας ότι κάποια πράγματα είναι μόνο για σένα. Προσωπικός χώρος και χρόνος που σε κάνει να εκτιμάς πραγματικά την παρουσία και την απουσία του.

Δες ακόμα: 7 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στην παρέα για τη σχέση σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;