Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μεταξύ υπερβολής και ρεαλιστικής προοπτικής - 11 – 18 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τη λένε τα ζώδια για αυτήν την (καλύτερη από τις άλλες) Δευτέρα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 11 – 18 Μαρτίου:

Μεταξύ υπερβολής και ρεαλιστικής προοπτικής

Από την Λίλιαν Σίμου

Δύο βασικές αντιθετικές συνθέσεις φέρνει αυτή η εβδομάδα και μας προκαλεί να ανταποκριθούμε.

Η πρώτη έχει να κάνει με το τετράγωνο του Δία στον Τοξότη προς τον Ερμή, την Μαύρη Σελήνη και τον Ήλιο στους Ιχθείς.

Η δεύτερη με την εναρμόνιση στα γήινα ζώδια, με την θετική γωνία του Άρη στον Ταύρο προς τον Κρόνο,, τον Νότιο Δεσμό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Έχουμε λοιπόν να αντιπαλέψουμε με την ονειροπόληση, τον υπερβολικό ενθουσιασμό, την ουτοπική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, την υπερεκτίμηση στον εαυτό μας. Σπατάλη δυνάμεων, ιδεών, γενναιοδωρίας, ελλοχεύει.

Ωστόσο, το γήινο στοιχείο μας ενθαρρύνει να επιλέξουμε στόχους πρακτικούς, να κάνουμε σχεδιασμό, να φέρουμε σε πέρας ένα μας σχέδιο.

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς, όλα φαίνονται εξιδανικευμένοι ή περίπλοκα. Δεν είναι έτσι όμως… Θα πρέπει να ακολουθήσουμε μία τακτική, με τρόπο λιγότερο συναισθηματικό και περισσότερο εκλογικευμένο.

Αυτή η εβδομάδα, απομυθοποιεί στόχους, ανθρώπους, σχέσεις. Αποδομεί πλάνες, ρίχνει τις μάσκες…

Θα παραμείνει ό,τι έχει νόημα, βάση, ουσία και προοπτική. Στο αποτέλεσμα… θα μας δικαιώσει.

Άραγε είναι η κατάλληλη στιγμή, να μειώσουμε την ρομαντική προδιάθεση, να στυλώσουμε τα πόδια στη γη, να μάθουμε να αναλύουμε με λογική, επιμονή, υπομονή;

Ενδεχομένως χρειάζεται να κατανοηθεί η πραγματικότητα. Δίχως να την διανθίζουμε, δίχως να εθελοτυφλούμε.

Πιστεύω πως είναι σημαντική περίοδος, αντίστασης απέναντι σε ό,τι θολώνει την κρίση, ταξιδεύει σε ανέφικτους προορισμούς, περιορίζει την αντίληψη.

Αν έχουμε καλλιτεχνικές τάσεις, ένα έργο προοδεύει και εξελίσσεται. Διαφορετικά, η επαφή με την μουσική και το υγρό στοιχείο, μας χαλαρώνει και μας ισορροπεί…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

+ Συγκροτημένη δράση για τις υλικές επιδιώξεις, οικονομικά και καριέρα κυρίως. Δίχως να ρισκάρετε, θα οργανώσετε καλύτερα τους στόχους σας. Δεν θα κινηθείτε απρόβλεπτα, αλλά διαθέτετε την απαραίτητη παρόρμηση για την κατάλληλη στιγμή δράσης. Εξετάζετε καλύτερα τα συμφέροντά σας και διαθέτετε την πρακτική και την σύνεση όταν απαιτηθεί. Θα έχετε τελικά όφελος, συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία των ημερών.

– Αυτή η περίοδος φέρνει μία δυναμική και οδηγεί σε υπερβολές, πολλές δραστηριότητες, πολλά όνειρα. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, αλλά αποφύγετε την ονειροπόληση και την ουτοπική προσδοκία. Διαθέτετε σπίθα δημιουργική και ενθουσιασμό, ωστόσο πρέπει να έχετε προσγειωμένες επιδιώξεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα σας, αποφεύγοντας καταχρήσεις σε φαγητό και ποτό! Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

Ταύρος

+Είστε σε θετική πορεία με τον Άρη να δομεί καλύτερα τις δυνατότητες εξέλιξης και προόδου σε ρυθμούς συμβατούς με την φύση σας. Οι θετικοί συνδυασμοί στα ζώδια της γης, σας βοηθούν ιδιαίτερα. Ανοίγετε ορίζοντες, προοπτικές και τονίζετε την φιλοσοφία ζωής που σας εκπροσωπεύει. Θα υπάρξει η κατάλληλη ανταπόκριση και θα νιώσετε πως διαχειρίζεστε τα πρακτικά και ουσιώδη της ζωής σας με τον πιο σωστό τρόπο. Δίνετε έμφαση στο έργο σας.

-Κάνετε όνειρα και ίσως υπερβάλετε στον τρόπο που χρειάζεται να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια, χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Κάθε οραματισμός πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Χρέη, δάνεια, κληροδοτήματα, αποταμίευση, δεν επιτρέπουν ρίσκο αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι

+Η εποχή σας προσγειώνει και σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραμείνετε σε πρακτικές δραστηριότητες και λύσεις. Ο σωστός προγραμματισμός θα βοηθήσει, η ταξινόμηση των θεμάτων που προέχουν θα είναι η βασική σας μέριμνα. Ίσως άβολο για σας, που είστε πολύπλευροι, αλλά απαραίτητο για να υπάρξει πρόοδος και διασφάλιση. Κάθε σας όνειρο, πρέπει να διυλίζεται από την λογική και τις δυνατότητες για να έχετε προοπτική, εφαρμογή και εξέλιξη.

-Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων στις απαιτήσεις των σχέσεων. Είτε αυτές αφορούν την προσωπική σας ζωή, είτε τις συνεργασίες, θα έχετε δυσκολία να διευκρινίσετε στόχους και σκοπούς, από τους άλλους προς εσάς και το αντίθετο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, και εκλογικεύσετε ό,τι συμβαίνει. Επιλέγετε την ποιότητα, αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες απογοητεύουν ίσως… αλλά να παραμείνετε σαφείς και ειλικρινείς.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;