Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μεταξύ υπερβολής και ρεαλιστικής προοπτικής - 11 – 18 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τη λένε τα ζώδια για αυτήν την (καλύτερη από τις άλλες) Δευτέρα!

Καρκίνος

+Μία ενδιαφέρουσα περίοδος, κυρίως όταν υπάρχουν σωστοί συνεργάτες ή σωστός σύντροφος. Θα συμπορευτείτε συμπληρώνοντας ο ένας τα κενά του άλλου και οι κοινοί στόχοι θα είναι οδηγός σας. Φίλοι και αξιόλογοι άνθρωποι θα δώσουν το «παρών», στηρίζοντας το έργο σας. Θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε έργο και να έρθετε πιο κοντά προς τις σημαντικές σας επιδιώξεις. Η παρουσία σας σε έναν συλλογικό χώρο θα είναι σαφής και ο λόγος απτός και κατανοητός.

– Θα ήταν καλό να μάθετε να αντιδράτε με ευελιξία, αλλά δίχως υπερβολή στην τόλμη και το ρίσκο. Με παρόρμηση να αντλήσετε τα καλύτερα για απόλαυση και ασφάλεια, ίσως φανείτε νωθροί ή αφελείς, ως προς τις αντιδράσεις στις προκλήσεις των ημερών. Χρειάζεστε ελιγμούς, αλλά όταν κάνετε μία υπαναχώρηση, εξετάσετε πραγματικά αν και πότε χρειάζεται. Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής.

Λέων

+ Μπορείτε να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία που μπορεί να αποκαλύψει ένα κρυφό ταλέντο. Στα θέματα της καριέρας μοχθείτε και κουράζεστε αρκετά, ωστόσο, αν εστιάσετε στο αποτέλεσμα, θα βρεθεί η καλύτερη πρακτική οδός για να το κατακτήσετε. Αξιόλογοι άνθρωποι που κοπιάζουν καθημερινά, σας στηρίζουν και είναι το παράδειγμα για να προχωρήσετε σε κάθε σοβαρό έργο σας.

-Με ρομαντικό συναίσθημα, αναζητάτε λύσεις σε θέματα αισθηματικά, αλλά θα ήταν καλό να μην ονειροβατείτε. Ίσως η στάση σας μοιάζει σε έναν βαθμό παιδική και ανέμελη, ενώ υπάρχουν πρακτικές ανάγκες που προέχουν. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ –η υπερβολική αισιοδοξία, θολώνει την κρίση!

Παρθένος

+Η πρακτική σας πλευρά βρίσκει ευνοϊκές συνθήκες αυτές τις μέρες. Θα είστε σε θέση να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για τους δημιουργικούς σας στόχους, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Δίνετε το παρών σε κάθε πρόκληση και ανταποκρίνεστε επάξια. Για τον λόγο αυτό, κάθε ρεαλιστικός στόχος είναι δυνατόν να εξελιχθεί καλά. Επίσης, οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας, βελτιώνονται και αν είστε καλλιτέχνες, έχετε πολλά να υλοποιήσετε, να μαγνητίσετε το ενδιαφέρον και να αποκομίσετε οφέλη.

-Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις στον οικογενειακό περίγυρο. Αυτή η εποχή δεν ευνοεί τις συζητήσεις για θέματα καριέρας, ή κοινωνικών σχέσεων, Πιθανόν η σχέση με ένα γονέα να διασαλευτεί από παρανοήσεις. Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια, ίσως θεωρήσετε πως οι σχέσεις είναι πνιγηρές και αναζητήσετε αλλαγές, εξόδους, απομάκρυνση κατά διαστήματα από το σπίτι. Ας είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών της περιουσίας αυτές τις μέρες.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;