Φοιτητικό σπίτι: 5 εύκολα κόλπα για να το κρατάς καθαρό!
Θα πρέπει να μάθεις να κάνεις και δουλειές στο φοιτητικό σπίτι σου!

Στη φοιτητική ζωή σου θα μένεις μόνος σου και θα πρέπει να έχεις κανονίσει και ένα πρόγραμμα καθαριότητας. Δεν μπορείς να μένεις σε βρόμικο φοιτητικό σπίτι και η μαμά σου δε θα είναι κάθε μέρα εκεί για να στο καθαρίζει.

Βέβαια, και εσύ δεν είσαι η μαμά σου για να κάνεις τέλεια τις δουλειές, αλλά υπάρχουν τρόποι να διατηρείς καθαρό το σπίτι σου, χωρίς να παιδεύεσαι τόσο! Δε χρειάζεται υπερβολές, απλά και καθημερινά πράγματα για ντο έχει σε μία αρκετά καλή κατάσταση.

Μέχρι να έρθουν ενισχύσεις από το σπίτι για να στο καθαρίσουν τέλεια!

1. Να πλένεις τα πιάτα

Κάθε φορά που τρως να πλένεις τα πιάτα που χρησιμοποιείς. Έτσι και το σπίτι σου δε θα μυρίζει άσχημα, αλλά και δε θα έχεις μία στοίβα με άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη σου.

2. Σκούπιζε συχνά

Η ηλεκτρική, που είναι πιο εύκολο, ή, ακόμα, και η σκούπα και το φαράσι πρέπει να είναι φίλοι σου. Μπαίνουν αρκετά άτομα μέσα στο σπίτι σου, αλλά και εσύ φέρνεις βρομιές απέξω. Οπότε καλό θα ήταν μία φορά στις δύο μέρες να σκουπίζεις το σπίτι σου.

3. Βάζε πλυντήριο

Μία φορά την εβδομάδα να βάζεις πλυντήριο. Τα ρούχα δεν κάνει να μένουν για πολύ βρόμικα γιατί μετά αρχίζουν και μυρίζουν. Επίσης, σου πιάνουν χώρο, αλλά και κάνουν το σπίτι σου να φαίνεται βρώμικο. Μία φορά την εβδομάδα αν βάζει πλυντήριο θα είσαι μία χαρά!

4. Ξεσκόνιζε μία φορά την εβδομάδα

Πάρε αυτά τα φτερά που απλά περνάς τα έπιπλα και τραβάνε τις σκόνες. Θα δεις ότι και πιο γρήγορα θα κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και θα σου είναι πιο ευχάριστο.

5. Αέριζε το σπίτι

Άνοιγε τα παράθυρα κάθε μέρα! Έτσι και το σπίτι σου δε θα μυρίζει, αλλά και ο αέρας θα αλλάζει. Είναι πολύ σημαντικό να αερίζεις το σπίτι!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: 5 σημαντικά πράγματα που θα μάθεις τα χρόνια αυτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;