Οι πιο άβολες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε ένα ζευγάρι
Απλές απορίες σου, που μπορεί να προκαλέσουν αμηχανία σε ένα ζευγάρι με μακροχρόνια σχέση!

Όταν πρόκειται να βγεις με φίλους σου που είναι ζευγάρι ή γνωρίζεις άτομα για πρώτη φορά που είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό, ίσως έρθει η συζήτηση σε πράγματα που αφορούν τη σχέση τους και σε πιάσει η περιέργεια.

Σαφώς και επιτρέπεται να κάνεις ερωτήσεις, όμως προσοχή, γιατί εύκολα μπορεί κάποιες ερωτήσεις να θεωρηθούν αδιάκριτες ή να προκαλέσουν αμηχανία στην όλη ατμόσφαιρα. Και δεν το θες κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θες να τους βάλεις να τσακωθούν.

Γι’ αυτό, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω 3 ερωτήσεις που καλύτερα να ΜΗΝ κάνεις σε ένα ζευγάρι, ειδικά αν δεν είναι φίλοι σου.

1. “Πότε σκέφτεστε να συγκατοικήσετε εσείς;”

Το ότι δυο άνθρωποι είναι μαζί αρκετό καιρό, δε σημαίνει πως ντε και καλά έχουν βάλει στόχο να μείνουν μαζί. Σίγουρα η συγκατοίκηση είναι απαραίτητο στάδιο σε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά συνήθως προκύπτει φυσικά, οπότε το να το επισημάνεις μόνο αμηχανία θα φέρει. Άσε που το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του ρυθμούς!

2. “Καλά, πότε θα παντρευτείτε εσείς οι δυο;”

Πολύ άβολο, οριακά ατσούμπαλη και σχετικά παρωχημένη ερώτηση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θέλουν να παντρευτούν; Άσε που αν ο γάμος είναι ήδη θέμα συζήτησης στη σχέση τους, μόλις έκανες τη μεγαλύτερη πατάτα με την ερώτησή σου!

3. “Άντε, δε θα κάνετε και κανένα παιδί σιγά-σιγά;”

Δεν τα ρωτάμε αυτά έτσι! Πέραν του ότι είναι προσωπικό τους θέμα το αν θα κάνουν παιδιά, δεν ξέρεις ποτέ τι έχει περάσει ο καθένας, οπότε αν έχεις τόσο μεγάλη απορία, άσε να θίξουν εκείνοι το θέμα. Ρώτα κάτι άλλο κι εσύ!

Δες ακόμα: Συγκατοίκηση: 3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν ζήσετε μαζί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;