Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και μία ευαίσθητη Πανσέληνος στον Ζυγό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Λεπτές ισορροπίες στη νέα εποχή

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και μία ευαίσθητη Πανσέληνος στον Ζυγό

Λεπτές ισορροπίες στη νέα εποχή

Από την Λίλιαν Σίμου

Δύο είναι τα βασικά γεγονότα της εβδομάδας και συνδέονται μεταξύ τους άρρηκτα, με μικρές διαφορές μόνο…

Το ένα αφορά την Εαρινή Ισημερία που σχηματίζεται ακριβώς τα μεσάνυχτα της 21ης Μαρτίου για το 2019 και η δεύτερη η πρώτη Πανσέληνος της νέας εποχής, με διαφορά μόλις 3 ωρών και 43΄από την Εαρινή Ισημερία.

Η συμπόρευση των δύο φαινομένων, είναι ένας σηματοδότης που μας δίνει το στίγμα της νέας εποχής, καθώς πλέον βρισκόμαστε στην Άνοιξη και στην νέα αστρολογική χρονιά.

Είναι όμως και ο προάγγελος έντονων συγκινήσεων που θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν όλους όσους έχουν παραμείνει παθητικοί, αδρανείς, απογοητευμένοι ή ανενεργοί, λόγω της κρίσης που αποδιοργάνωσε τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.

Η Πανσέληνος συμπορεύεται με την Ισημερία αλλά έχει και τα χαρακτηριστικά της κρίσιμης μοίρας. Ο Ήλιος στην 0η του Κριού και η Σελήνη στην 0η του Ζυγού, αντιπροσωπεύουν μία σύγκρουση μεταξύ του Εγώ και του Εσύ, σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στην τελευταία ζωδιακή μοίρα του Αιγόκερου, περιγράφει την φθορά και την κόπωση των σχέσεων και των συνεργασιών, που πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Ο Νότιος Δεσμός, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον 12ο οίκο του χάρτη, επισημαίνουν επίσης το τέλος, την απώλεια, τους φόβους, την φθορά που ελλοχεύει, ακόμη κι αν δεν θέλουμε να το αποδεχτούμε ή να το συνειδητοποιήσουμε.

Μια Πανσέληνος που έχει ως κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Υδροχόο, και απαιτεί την απελευθέρωση του συναισθήματος, αλλά ταυτόχρονα δοκιμάζει τις αντοχές κάθε σχέσης, μέσα από μία διαρκή μάχη επικράτησης του δικαίου, της αρμονίας, της ισορροπίας.

Αντιφατικά τα στοιχεία, βρίσκουν διέξοδο με την έμπνευση και την ευελιξία του πνεύματος. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συνδέονται θετικά με τους Δεσμούς της Σελήνης. Το ίδιο ευνοϊκά προς τους Δεσμούς της Σελήνης κινείται και ο Άρης στον Ταύρο, κυβερνήτης του Ήλιου και της Ισημερίας.

Άραγε το μονοπάτι της σύγκρουσης μπορεί να φέρει νέα έμπνευση, νέα οράματα, νέα συναισθήματα ρομαντικά και τρυφερά;

Άραγε μπορούμε να φροντίσουμε εκείνους που πραγματικά αξίζουν και νοιάζονται για μας;

Μπορούμε να παραμείνουμε σε αρμονία ακόμη και κάτω από το βάρος πιέσεων, πικρίας, απώλειας ή φόβου;

Αυτά, κατά τη γνώμη μου, είναι τα ουσιαστικά ερωτήματα στα οποία καλούμαστε να απαντήσουμε με τη στάση και τις επιλογές μας κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου και όχι μόνο! Διότι είναι η αρχή μίας νέας εποχής και ενός νέου κύκλου αστρολογικού έτους.

Άρα, έχουμε μεγάλη ευθύνη να αξιοποιήσουμε τα μαθήματα του χθες, να αναγνωρίσουμε τις πρακτικές μας ανάγκες, να αξιολογήσουμε τις σχέσεις ουσίας και να παραμείνουμε μάχιμοι, αγωνιστές, για ό,τι θεωρούμε πολύτιμο και σημαντικό στη ζωή!

Εξ άλλου, τα μεγάλα επιτεύγματα κατακτήθηκαν πάντα, μετά από μεγάλες προκλήσεις!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Θετικά: Σίγουρα πρωταγωνιστές της Πανσελήνου και διαρκώς ανυπόμονοι, κινδυνεύετε να αντιδράσετε άμεσα και δίχως σκέψη σε κάθε δύσκολη αντιπαράθεση. Αλλά σας φέρνει εντάσεις και μία αναστάτωση και θα πρέπει να την διαχειριστείτε με την ετοιμότητα που σας διακρίνει στις δύσκολες ώρες. Είστε σε μία διαρκή αναζήτηση νέων προοπτικών, ενδεχομένως αλλάζοντας συνεργάτες και έχοντας κοντά σας λίγα αλλά πολύ πιστά άτομα. Μία έκπληξη στην καριέρα σας, θα σας αλλάξει πορεία. Αν έχετε εργαστεί πολύ για ένα έργο, έχετε την ευχέρεια να διακριθείτε τώρα. Ένα καταξιωμένο πρόσωπο θα σας στηρίξει και θα συνεχίσετε να οραματίζεστε «το αύριο».

Αρνητικά: Αλλαγές σας δημιουργούν δυσκολία στην ισορροπία που είχατε στη ζωή και στα βασικά σας θέματα, σας ταράζουν. Μην χάσετε την ετοιμότητά σας. Η λύση θα είναι να αναζητήσετε ελιγμούς και να προσαρμοστείτε σταδιακά στις νέες προκλήσεις, είναι μία άσκηση υπομονής και νου, που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά. Η σχέση σας περνά από κρίση, γι’ αυτό μην θίγετε τις ευαισθησίες ο ένας του άλλου. Χειριστείτε με λεπτότητα της διαφωνίες.

Ταύρος

Θετικά: Ευτυχώς υπάρχουν συνθήκες με την Πανσέληνο στον Κριό, που ευνοούν την έμπνευση, την συνεργασία, αλλά και ενδυνάμωση της δράσης σας, ειδικά αυτή την τεταμένη περίοδο. Ο οραματισμός, η αναζήτηση νέων σχεδίων, θα σας κάνει γόνιμους, με στόχους που ενδεχομένως αλλάζουν, αλλά δεν σας προκαλούν δέος. Συγκεντρωθείτε σε ένα βασικό σχέδιο και επιμείνετε σ’ αυτό! Κάποιος άνθρωπος με έμπνευση και πνευματική δύναμη, θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές του και θα σας προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Καλό θα είναι να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και να αισθανθείτε ασφάλεια με όσους έχουν κατανόηση.

Αρνητικά: Θα βιώσετε ένταση και εσωτερική αγωνία. Αλλάζοντας την στάση σας, απομακρύνεστε και θωρακίζεστε. Αποφύγετε να μοιράζεστε την συναισθηματική σας ζωή, με άλλους, όπως και τα δημιουργικά σας όνειρα. Μην ριψοκινδυνέψετε μία σταθερή σχέση για εγωιστικούς λόγους.

Δίδυμοι

Θετικά: Σίγουρα μπορείτε να κινηθείτε εκπληκτικά γρήγορα, κυρίως για να προωθήσετε με ευστροφία τα σχέδιά σας, κάνοντας τις κατάλληλες προσαρμογές και πιθανότατα, αγγίζοντας περισσότερες από μία κατευθύνσεις επιλογών. Έτσι να διατηρήσετε μία σχετική ισορροπία στην ζωή σας αλλά και τον ενθουσιασμό, πως παρά τις δυσκολίες εδώ και ένα χρόνο περίπου, έχετε την ευκαιρία μίας νέας αρχής. Οι αγαπημένοι σας, θα είναι πηγή έμπνευσης για σας και μία θετική ενθαρρυντική παρουσία, αν και τα σχόλιά τους θα σας κουράζουν κάποιες φορές. Φίλοι έρχονται ξαφνικά και προτείνουν ιδέες που σας εντυπωσιάζουν. Μην βιαστείτε όμως να τις υιοθετήσετε. Κάποιοι από αυτούς επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν.

Αρνητικά: Δεν αντέχετε πίεση από τις κοινωνικές υποχρεώσεις! Αποφύγετε παράπονα και την κριτική που δυσκολεύει τις σχέσεις. Θα ήταν καλό να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες αυτή την εποχή από το περιβάλλον του κύκλου σας, Ασχοληθείτε με την Τέχνη ή μία έμπνευση. Ας εστιάσετε την προσοχή στα βασικά και ουσιαστικά και θέτετε όρια στις σχέσεις που σας θλίβουν.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;