Είδαμε το Ζητείται Ψεύτης στο θέατρο Παλλάς και να οι σκέψεις μας!
Το Ζητείται Ψεύτης έκανε επιτέλους πρεμιέρα και είναι μία από τις παραστάσεις που αξίζει να δεις!

Μετά την τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία που έκανε η παράσταση Μάγισσες της Σμύρνης στο θέατρο Παλλάς, την Παρασκευή 15/3 έκανε πρεμιέρα μία νέα μεγάλη παραγωγή. Η παράσταση Ζητείται Ψεύτης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Μία παράσταση που περιμέναμε καιρό, καθώς ήταν να προβληθεί αρκετό καιρό πριν, αλλά λόγω διάφορων αλλαγών της τελευταίας στιγμής η παράσταση άργησε να ολοκληρωθεί. Και να έχει ένα αποτέλεσμα που μπορεί να κάνει πρεμιέρα στο Αθηναϊκό κοινό.

Και μετά από όλα αυτά φτάνουμε στην Παρασκευή, όπου το θέατρο Παλλάς γέμισε με κόσμο και φλας. Διάσημοι ηθοποιοί, άνθρωποι της τηλεόρασης και του θεάτρου, αλλά και δημοσιογράφοι ήρθαν για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης αυτής!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αρχίσαμε! @pallastheatre Κλείστε τα εισιτήρια σας όσο είναι νωρίς!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζητείται Ψεύτης (@zititai_pseutis) στις

Το Παλλάς είναι, ίσως, η μεγαλύτερη αθηναϊκή σκηνή και, έτσι, είναι ότι πρέπει για μεγάλες παραγωγές όπως είναι και το Ζητείται Ψεύτης. Η παράσταση είναι γεμάτη με εναλλασσόμενα σκηνικά που σε μεταφέρουν στους διάφορους χώρους που εκτυλίσσεται η δράση.

Με κοστούμια που σου θυμίζουν την εποχή που εξελίσσεται, αλλά έχουν και ένα “κλείσιμο του ματιού” στο σήμερα! Πραγματικά είναι ένα από τα πιο πλούσια θεατρικά της φετινής σεζόν. Και η σκηνοθέσια του Πέτρου Ζούλια έδωσε ένα στυλ στην παράσταση που δεν έχει εποχή και, έτσι, μπορείς να μπεις ακόμα πιο άνετα και άμεσα στο έργο.

Όλα τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει ένα κείμενο που έχει ξεπεράσει την εποχή που γράφτηκε, αλλά και τη χώρα, καθώς έχει γίνει θεατρικό σε πολλές χώρες. Δεν είναι άλλο από το κείμενο του Δημήτρη Ψαθά. Μία πολιτική σάτιρα, που με μικρές παρεμβάσεις, φτάνει και στο σήμερα!

Είναι ένα υπέροχο κείμενο που δίνει και βάθος στους χαρακτήρες, αλλά και στις ατάκες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Παρασκευή αρχίζουμε! |STAY TUNED?|

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζητείται Ψεύτης (@zititai_pseutis) στις

Το καστ έχει, λοιπόν, όλα όσα χρειάζεται για να δώσει μία παράσταση που θα προσφέρει πολλά στο κοινό. Η πλοκή στρέφεται γύρω από τον Ψευτοθόδωρη, ο Αλέξης Γεωργούλης ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι μετά από καιρό απουσίας του, και σε έναν πολιτικό που ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο για τους φτιάξει την εικόνα του. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι εκπληκτικός στο ρόλο του!

Το δίδυμο αυτό συμπληρώνει η γυναίκα του πολιτικού, Ναταλία Δραγούμη, που και αυτή χρησιμοποιεί το ψέμα ως όπλο της χειραγώγησης των γύρω της. Το ψέμα στην παράσταση αυτή έχει τον κύριο λόγο και όταν φτάνεις στο τέλος μπορείς να καταλάβεις πολλά και για την κοινωνία, την πολιτική σκηνή, αλλά και για σένα των ίδιων!

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Ναταλία Δραγούμη είναι πολύ δυνατοί στους ρόλους τους και έχουν μία από τις πιο αστείες σκηνές της παράστασης. Είναι μία χαρακτηριστική σκηνή που έχει υπάρξει και στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΠΑΜΕ ΑΛΕΞΗ! Στις 15 του μήνα στο θέατρο Παλλάς!! @zititai_pseutis @alexis_georgoulis_ @theatrikesskines #newprojects #theatre #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Dragoumi (@nataliadragoumi) στις

Πέρα από τους τρεις αυτούς ηθοποιούς και τους χαρακτήρες τους, υπάρχει και ένα μεγάλο καστ με πάνω από 20 ηθοποιούς, ανάμεσά τους και ο Αργύρης Αγγέλου και η Αποστολία Ζώη, που χορεύουν τραγουδάνε και δίνουν στην πλοκή μία συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι τα τραγούδια από, σχεδόν, όλη την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ακόμα μία νότα διαχρονικότητας στο έργο!

Το Ζητείται Ψεύτης, λοιπόν, είναι μία μεγάλη παραγωγή που αξίζει να δεις! Μπορεί να πας για τα ονόματα που συμμετέχουν στο θεατρικό, αλλά να μείνεις για την πλοκή της υπόθεσης και αυτά που έχει να σου προσφέρει! Μην το χάσεις.

Δες ακόμα: Η πολυσυζητημένη παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» έρχεται στο Θέατρο Παλλάς!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;