Φοιτητική ζωή: Γιατί οι φίλοι που θα κάνεις στη σχολή είναι οι πιο σημαντικοί!
Οι φίλοι σου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου. Αλλά αυτοί που θα κάνεις στη φοιτητική ζωή σου είναι και οι πιο σημαντικοί!

Οι φίλοι σου είναι ότι πιο σημαντικό θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν σε όλα, αλλά θα περνάς μαζί τους και άπειρες ώρες κάνοντας διάφορα πράγματα. Έτσι είναι και οι φιλίες που θα κάνεις στη φοιτητική ζωή σου.

Αλλά αυτοί είναι και λίγο πιο σημαντικοί από τους υπόλοιπους που θα περάσουν από τη ζωή σου.

1. Θα μεγαλώσεις μαζί τους

Από έφηβος θα γίνεις, πλέον,  ενήλικας και αυτά θα είναι τα άτομα με τα οποία θα έχεις μοιραστεί τις στιγμές αυτές της ζωής σου. Οπότε θα έχεις και ένα πιο δυνατό δέσιμο.

2. Θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου

Μαζί με τους φίλους στη φοιτητική ζωή σου θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου και τα όρια σου. Θα δεις τι σου αρέσει πραγματικά και σε μεγάλο βαθμό θα είναι υπεύθυνοι και αυτοί.

3. Είστε στην ίδια κατάσταση

Θα είστε στην ίδια κατάσταση και θα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Βέβαια, θα έχεις βοήθεια και στα μαθήματα, οπότε θα περνάτε άπειρες ώρες μαζί.

4. Γιατί τους επέλεξες

Είναι κάτι πολύ απλό. Τα άτομα αυτά τα επέλεξες και έκανες παρέα μαζί τους για όσα χρόνια κράτησε η σχολή σου. Είναι τα άτομα που είναι σαν δεύτερη οικογένειά σου. Τα ξέρεις πολύ καλά και τα θέλεις στη ζωή σου.

5. Έμαθες από αυτούς

Ακόμα και από τα άτομα που δεν μιλάτε πια έχεις μάθει αρκετά πράγματα και θα είναι πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου.

Δες ακόμα: 5 πράγματα που θα σου συμβούν σίγουρα όταν μείνεις μόνος σου για πρώτη φορά!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;