Survivor 2019: Ποιος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι;
Μία αποχώρηση και δύο αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό έγιναν στο Survivor 2019!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 ήταν γεμάτο, καθώς είχε δύο αγωνίσματα και μία αποχώρηση! Οπότε και εμείς απολαύσαμε αρκετό θέαμα από το σπίτι.

Τα αγωνίσματα ήταν αρκετά απαιτητικά! Το αποτέλεσμα και στα δύο ήταν θετικό για την ελληνική ομάδα. Στο πρώτο αγώνισμα το έπαθλο ήταν το φαγητό.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες, ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα φάει μια λαχταριστή και θρεπτική κιμαδόπιτα, ενώ θα έχει και γλυκό το μενού, ένα κέικ από κακάο. Οπότε φαντάζεσαι ότι όλοι δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι. Τελικά, την νίκη πήρε η ελληνική ομάδα με 10- 9!

Το δεύτερο αγώνισμα είχε, επίσης, για έπαθλο το φαγητό. Αυτή τη φορά ήταν ένα γεύμα με κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές. Η Κατερίνα Δαλάκα έφερε τη νίκη για την ελληνική ομάδα. Και το δεύτερο κατά σειρά έπαθλο φαγητού του χθεσινού Survivor 2019!

Τέλος ήταν και η στιγμή της αποχώρησης. Αυτήν την εβδομάδα οι υποψήφιοι ήταν από την τούρκικη ομάδα! Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, δεν το περίμενε κανείς!

Εκτός Survivor 2019 βγήκε ο Χακάν Κανίν μετά την ψήφο του κοινού! Ο παίκτης πριν φύγει δήλωσε:

“Είχα πολλά πράγματα να προσφέρω ακόμα. Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα. Απέκτησα πολύ όμορφες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλος αλλά και η αρχή για πολλά άλλα πράγματα. Δ

εν υπάρχει ηλικία στην οποία σταματάς να μαθαίνεις, έμαθα πολλά πράγματα εδώ. Γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους. Εάν έκανα κάτι σε κάποιον, να με συγχωρέσει.

Έχω να πω δυο λόγια στην Μπουσρά. Με ψήφισε γιατί πίστευε ότι δεν θα φύγω. Εν τέλει σήμερα αποχώρησα. Την αφήνω αντιμέτωπη με τις τύψεις της και την ομάδα. Ας έχει καλή τύχη.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;