Άλλο ένα χαστούκι στον ρατσισμό από τον Ζαχίρ
Δεν είναι στραβό το κλίμα. Ο γάιδαρος το 'φαγε!

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ο παίκτης του Master Chef 2019 που από την αρχή του διαγωνισμού είχε καταφέρει να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να μας συγκινήσει με τις αποκαλύψεις για τα πράγματα που είχε ζήσει στη ζωή του.

Δεν τρέφω αυταπάτες ότι κάποιος κολλημένος άνθρωπος, με ρατσιστικές απόψεις, θα ακούσει την ιστορία ενός πρόσφυγα πολέμου και θα αλλάξει εκ βάθρων όλοι τη θεόστραβη αντίληψη που έχει για τον κόσμο, αλλά όσο ζω ελπίζω ότι έστω κι ένα μικρό τσίμπημα θα το ένιωσαν στην καρδιά τους.

Το νέο χαστούκι στον ρατσισμό μέσω του Master Chef 2019, ήρθε και πάλι από τον ίδιο άνθρωπο. Όταν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων δεν κατάφερε να ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Ρώμη και να χαρεί το έπαθλο που κέρδισε η ομάδα του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον πήρε και βγήκαν μαζί έξω για φαγητό.

Στην έξοδό τους τον ρώτησε ποιο είναι το όνειρό του για το μέλλον κι αυτός απάντησε πως θέλει να ανοίξει ένα δικό του μαγαζί, το οποίο θα κρατά μία μέρα την εβδομάδα κλειστό για το κοινό, αλλά ανοιχτό για τους άστεγους. Γιατί έχει ζήσει χωρίς σπίτι και θα ήθελε πολύ να μπορέσει να δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα γι’ αυτόν.

Κι αναρωτιέμαι… Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη φρίκη του πολέμου, που έχει περάσει χρόνο μη έχοντας ούτε καν τα βασικά, μακριά από την πατρίδα του και τους αγαπημένους του ανθρώπους, πριν καλά- καλά αποκτήσει κάτι δικό του, σκέφτεται πώς μπορεί να προσφέρει στο σύνολο. Στη χώρα που τον φιλοξενεί αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν το αγκάλιασε.

Ωστόσο φίλε ρατσιστάκο οι προσφύγουν ήρθαν να σου πάρουν τη δουλειά; Ήρθαν να πλήξουν την αμόλυντη ηθική σου; Το περιβάλλον σου; Χμμμμ!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Master Chef 2019: Αυτό δεν το περιμέναμε από τον «Κρατς»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;