Master Chef 2019: Ο Ζαχίρ δεν μπόρεσε να πάει Ρώμη και ο Κουτσόπουλος του έκανε μία έκπληξη!
Ο Ζαχίρ Γιαβαρί δεν μπόρεσε να πετάξει για Ρώμη με το Master Chef 2019, αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είχε μία άλλη έκπληξη!

Η κόκκινη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του Master Chef 2019 και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την αντίπαλη ομάδα. Οι παίκτες της ομάδας, αυτής κέρδισαν ένα ταξίδι στη Ρώμη! Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, όμως, δε θα μπορέσε να ταξιδέψει λόγω ενός προβλήματος με τα χαρτιά του!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι και ο μέντορας του Ζαχίρ, είπε πως η παραγωγή έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει και αυτός, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

Επίσης, του είπε, πως μόλις λυθεί το πρόβλημα, θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα. Μάλιστα, η παραγωγή προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να πάει ο παίκτης, έστω και αργότερα, το ταξίδι αυτό!

Αλλά πέρα από αυτό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μία μεγάλη έκπληξη για τον παίκτη του Master Chef 2019! Του υποσχέθηκε ότι θα τον πάρει με τη μηχανή του και θα τον πάει για φαΐ έξω!

Συγκεκριμένα ο σεφ δήλωσε:

“Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το έπαθλό σου γιατί ενδεχομένως αυτό που σκεφτήκαμε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη.

Δηλαδή, θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε βόλτα να φάμε και να πιούμε. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι, στο χρωστάμε δηλαδή, το έχουμε κάβα για σένα.”

Και με αυτή του την κίνηση λατρέψαμε ακόμα περισσότερο τον Έλληνα σεφ!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;