Εμείς: Ο νέος εφιάλτης του Jordan Peele είναι εδώ για να τον απολαύσεις!
Ο νέος εφιάλτης του Jordan Peele, Εμείς, έχει πολλά παραπάνω στο μυαλό του από το να σε κάνει απλά να τρομάξεις!

Το Εμείς αποτελεί τον νέο εφιάλτη από το μυαλό του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Jordan Peele! Με την πρώτη του ταινία, Τρέξε!, μας σύστησε ένα κοινωνικό είδος τρόμου που δε ξέραμε ότι χρειαζόμασταν και με τη νέα του ταινία μπαίνει ακόμα πιο βαθιά σε αυτό.

Το Εμείς είναι η έννοια του τεστ Ρόρσαχ. Σου δείχνει εικόνες και καταστάσεις και έχει να κάνει περισσότερο με την προσωπική σου σκέψη για πολλά κοινωνικά ζητήματα και θέματα. Οπότε, μία δεύτερη, τρίτη, ή ακόμα και τέταρτη φορά που θα δεις τη ταινία αυτή θα σου προσφέρει κάτι τελείως διαφορετικό.

Η ιστορία έχει να κάνει με μία οικογένεια που πάει για διακοπές στη Σάντα Κρουζ, όπου έζησε και μεγάλωσε η μητέρα της οικογένειας. Μετά από μία όμορφη μέρα στην παραλία, γυρνάνε στο σπίτι τους για να ξεκουραστούν, Υπάρχουν εκπλήξεις που τους περιμένουν, όμως, στην είσοδο. Μία οικογένεια με ακριβώς τέσσερα μέλη (όσα και η κεντρική οικογένεια) στέκεται στην είσοδό τους.

Είναι ακριβή αντίγραφα της οικογένειας που δεν μπορούν να μιλήσουν, μόνο να βγάλουν ήχους! Εκεί αρχίζει και ο τρόμος της υπόθεσης όλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The best Horror film of all time! Really?!?! ?? @usmovie #usmovie #us #usfilm @jordanpeele #jordanpeele #horrormovie #horrorfilm #horror #horrorgeek #horrorjunkie #horrormovies #horrorfan #horrorlover #horrorclub #horrorfan #horrorfilms #movie #movies #films #film #horrorlife #instahorror #horrorpage #horrorfans #horrorfanatic #horroraddict

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GeekHorror ???????‍♂️??‍♂️? (@geekhorror) στις

Η νέα ταινία του Jordan Peele είναι σίγουρα πιο τρομακτική από την πρώτη του. Έχει περισσότερες αναφορές σε άλλες ταινίες του είδους, που επίσης σαν ένα Ρόρσαχ τεστ έχει να κάνει με το ποιες έχεις δει εσύ και σε έχουν “στοιχειώσει”.

Γενικά, είναι μία πιο ολοκληρωμένη κινηματογραφική πρόταση του σκηνοθέτη, ο οποίος ξεπερνάει τα λάθη της δεύτερης ταινίας, που συχνά βλέπουμε, και μετατρέπετε σε μάστερ του είδους. Σίγουρα θα ακολουθήσω τα μελλοντικά του βήματα.

Στην ολοκληρωμένη, όμως, άποψη μεγάλο ρόλο παίζει και η μουσική υπόκρουση του Michael Abels, που ακόμα και στις πιο χαρούμενες στιγμές έχει κάτι ανατριχιαστικό, αλλά και η φωτογραφία του Mike Gioulakis. Η κάμερα είναι πάντα στη σωστή θέση να σου προκαλέσει τρόπο και το αίσθημα της ανασφάλειας.

Πέρα από τα τεχνικά κομμάτια, ο  Peele, έχει συγκεντρώσει ένα πολύ δυνατό καστ. Από τα παιδιά μέχρι και τους μεγάλους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Not long now! Heard nothing but great things and I can hardly contain my excitement to check out Us! Who else is excited? ✂ Let me know in the depths below! ??? #us #usmovie #usfilm #jordanpeele #lupitanyongo #winstonduke #monkeypaw #blumhouse #horror #horrorfilm #horrormovie #horrorfan #horrornerd #horrorgeek #horroraddict #horrorcommunity #horrorcollector #thriller #horrorblog #horrorblogger #blog #blogger #scary #creepy #movie #film #moviereview #filmreview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Movie Night Massacre (@themovienightmassacre) στις

Η Elizabeth Moss κλέβει όποια σκηνή είναι μέσα με έναν μικρό ρόλο και σου μένει στο μυαλό. Ο Winston Duke, ο πατέρας της οικογένειας, είναι η απαραίτητη κωμική νότα, αλλά και δραματικά είναι πολύ καλός. Όμως, η ταινία ανήκει στην απόλυτη Lupita Nyong’o.

Η Lupita δίνει μία ερμηνεία που μπορεί άξια να θεωρηθεί μία από τις καλύτερες του είδους. Δημιουργεί δύο χαρακτήρες (γιατί οι ηθοποιοί παίζουν και τα αντίγραφά τους) που έχουν σάρκα και οστά. Οι κινήσεις της, οι εκφράσεις και η φωνή της είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις.

Το τελικό twist δίνει μία διαφορετική νότα στην όλη ερμηνεία και αν δεν είναι υποψήφια για το Όσκαρ 2020 τότε θα είναι μεγάλο λάθος της Ακαδημίας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A new nightmare from the mind of Academy Award winner @JordanPeele, @UsMovie opens in theaters March 15.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us (@usmovie) στις

Η ταινία, λοιπόν, παίζει με τα διπλά, με τις σκιές και με τα όσα κρύβουμε βαθιά. Είναι μία σάτιρα στην Αμερικάνικη κοινωνία (Us= εμείς αλλά και ΗΠΑ), ένα σχόλιο στο αμερικάνικο όνειρο, στους έχοντες και μη! Κι έτσι ο εφιάλτης τελικά έρχεται από τον καθρέφτη και όχι από κάπου άλλου.

Ένα από τα καλύτερα θρίλερ των τελευταίων ετών που σε προκαλεί να τρομάξεις και να σκεφτείς σε ίση ποσότητα. Δεν είναι για όλους, αλλά για όσους έχουν την υπομονή και τη διάθεση να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του, σε προσκαλεί στον εφιάλτη του.

Πίστεψε με! Η εικόνα του καθρέφτη σου θα αλλάξει για εσένα μετά από αυτήν την ταινία! Καλή προβολή!

Δες ακόμα: Captain Marvel: Η πρώτη γυναίκα υπερήρωας της Marvel ήρθε για να μείνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;