Master Chef 2019: Ποιος αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο;
Άλλη μια αποχώρηση πραγματοποιήθηκε χτες στο Master Chef 2019 και σιγά σιγά πλησιάζουμε στο μεγάλο τελικό!

Άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef 2019 και το αγαπημένο ριάλιτι φαίνεται να κατευθύνεται σιγά σιγά προς το μεγάλο τελικό.

Οι δυο υποψήφιοι παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι στη χτεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν: Η Άλκηστις Αλεξάκη και ο Μανώλης Σαρρής , οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Όπως και κάθε φορά, έτσι και χτες, οι δυο υποψήφιοι, Άκληστις και Μανώλης, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο που ετοίμασε για εκείνους ο guest chef, Νίκος Θωμάς. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν κατά γράμμα οι υποψήφιοι, προκειμένου να μην εγκαταλείψουν ακόμα τις ποδιές του Master Chef 2019, ήταν κουνέλι στιφάδο σε ψωμάκι brioche.

Οι δυο παίκτες του Master Chef, λοιπόν, φόρεσαν τις ποδιές τους και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσίαζε τους κριτές και θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Απ’ ότι φάνηκε, όμως, και οι δυο παίκτες δυσκολεύτηκαν λίγο κατά τη διαδικασία παρασκευής του πιάτου και ιδιαίτερα η Άλκηστις, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα στην παρασκευή του brioche.

Aργότερα, οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, Μανώλης και Άλκηστις, σε κλίμα αγωνίας για το αποτέλεσμα, βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή και τον καλεσμένο σεφ, ενώ οι κριτές στάθηκαν στις λεπτομέρειες της παραγωγής του πιάτου τους και έκαναν κάποια σχόλια και παρατηρήσεις για τον καθένα ξεχωριστά.

Ο παίκτης που αποχώρησε, όμως, στο χτεσινό επεισόδιο ήταν τελικά… η Άλκηστις, η οποία φάνηκε αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη με την έκβαση της δοκιμασίας.

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Ωστόσο, ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης αποχαιρέτησε την Άλκηστις με μια μαντινάδα, ενώ εκείνη τελικά αποχώρησε, ακούγοντας τις συμβουλές που τις έδωσε.

Μετά τη χτεσινή αποχώρηση της Άλκηστις Αλεξάκη, οι παίκτες που παραμένουν στο διαγωνισμό του Master Chef 2019 είναι μόλις 9, πράγμα που σημαίνει πως τα περιθώρια αρχίζουν σιγά σιγά να στενεύουν, καθώς οδηγούμαστε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Δες ακόμα: Άλλο ένα χαστούκι στον ρατσισμό από τον Ζαχίρ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
86'
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
86 - 94
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
0'
14 - 17
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;