4 σημάδια ότι έχεις βαρεθεί τη σχέση σου

Από neolaia.gr Team 23 Μαρτίου 2019

Δε γίνεται να εθελοτυφλείς άλλο!

Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και μετά από κάποιο σημείο ίσως νιώσεις ότι δεν «τρελαίνεσαι» πια και τόσο, σε σύγκριση με παλιότερα.

Πριν καιρό, το στομάχι σου σφιγγόταν κόμπος, ο ενθουσιασμός σου ήταν άλλο πράγμα και δεν μπορούσες να περιμένεις. Τώρα, όμως, νιώθεις την πλήξη να πλησιάζει απειλητικά τη σχέση σας και να στέκεται από πάνω σας σαν μαύρο πέπλο.

Είτε απλά σου φεύγει το πάθος σιγά σιγά, είτε μετά από επίπονες προσπάθειες σε αυτή τη σχέση, απλά κουράστηκες να προσπαθείς και μάλλον θες κάτι άλλο πλέον.

Για όποιο λόγο και αν έχεις αρχίσει να βαριέσαι μέσα στη σχέση σου, τα σημάδια είναι πάντα τα ίδια και είναι σχεδόν αλάνθαστα.

Τσέκαρε ποια είναι και δες αν βρίσκεις ομοιότητες με το δικό σου παράδειγμα:

1. Προτιμάς να βγαίνεις με τις φίλες σου πλέον, παρά με εκείνον. Θυμάσαι στις αρχές που ήθελες τόσο απεγνωσμένα να τον δεις που «πακέτωνες» τις φίλες σου σε καμιά έξοδο; Πάνε αυτά, τώρα προτιμάς να κάτσεις μόνη σου από το να βγεις μαζί του.

2. Σε εκνευρίζει για κάποιο λόγο συνέχεια, παρότι δεν μπορείς να το εξηγήσεις ακριβώς. Στη σπάνε όλα πάνω του και τσακώνεστε.

3. Οι τσακωμοί σας δυστυχώς δεν είναι ότι καταλήγουν σε κανένα τρελό πάθος, αντιθέτως μεγεθύνουν ακόμα περισσότερο το κενό ανάμεσά σας.

4. «Παίζει» το μάτι σου συνέχεια και παραδέξου το. Η ύστατη απόδειξη ότι έχεις βαρεθεί σε αυτή τη σχέση που βρίσκεσαι και καλύτερα να το τελειώσεις όσο είναι νωρίς.

Δες ακόμα: 5 λάθη που δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις σε μία σχέση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486