5 σημάδια ότι βρίσκεσαι σε μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση
Και μπράβο σου!

 σχέσεις που αναπτύσσουμε και ειδικά οι ερωτικές, μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε ένα σωρό πράγματα για το χαρακτήρα, τις ανάγκες και τις αντοχές μας.

Σαφώς και δεν υπάρχουν «τέλειες» σχέσεις, ούτε «τέλειοι» χαρακτήρες, όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, οι συναναστροφές με τους γύρω μας είναι καθοριστικές για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας, αλλά και του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τα πράγματα.

Παρότι μπορεί, πολλές ερωτικές προσπάθειες να έπεσαν στο κενό ή να μη γνώρισαν τελικά την επιτυχία που περίμενες και φανταζόσουν στην αρχή, κάποιες φορές έρχεται αυτό το “κάτι” που ανατρέπει όλα τα προηγούμενα.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, για την ποιότητα και την ευτυχία στη σχέση σου, τότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια και θα το διαπιστώσεις μόνος/η σου: Κάποια πράγματα σε μια ερωτική σχέση φανερώνουν πως επιτέλους είσαι ευτυχισμένος/η.

1. Δοκιμάζετε νέες εμπειρίες μαζί. 

Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός σας βρίσκονται στην πιο υγιή φάση τους και απολαμβάνετε φουλ να κάνετε καινούρια πράγματα και δραστηριότητες από κοινού.

2. Δε διστάζετε να ζητήσετε «συγγνώμη» ο ένας από τον άλλον

Γιατί έχετε αφήσει τους εγωισμούς χιλιόμετρα πίσω και πλέον έχετε μάθει πως το να εκδηλώνετε την ευάλωτη πλευρά σας, σας έχει φέρει πιο κοντά.

3. Η λέξη comfort zone δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας

Και ούτε στην καθημερινότητά σας, γιατί, αντί να “βουλιάζετε” στη ρουτίνα, έχετε εφεύρει τρόπους, έτσι ώστε να κρατάτε ζωντανό το πάθος σας και να μη βαριέστε ποτέ ο ένας τον άλλον.

4. Έχετε θέσει από νωρίς τα όριά σας 

Και έχετε βέβαια καταλάβει πως, παρότι περνάτε καλά μαζί, έχετε επίσης ανάγκη από προσωπικό χώρο και χρόνο, πράγμα που τηρείτε με αμοιβαίο σεβασμό.

5. Δε φοβάστε τους τσακωμούς

Γιατί ξέρετε πως είναι λογικό και εντελώς αναπόφευκτο το να έρθουν στιγμές “έκρηξης”. Ωστόσο, έχετε έναν κώδικα επικοινωνίας που σας επιτρέπει να επανέρχεστε στα κανονικά σας, χωρίς να πέφτουν βαριές κουβέντες και προσβολές στο τραπέζι, με την κάθε μικρή αφορμή.

Δες ακόμα: 3 λάθη που κάνεις στην αρχή μιας σχέσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;