Στέκια στην Αθήνα: 5 μαγαζιά στο Σύνταγμα που πρέπει να επισκεφτείς!
Τα πιο όμορφα στέκια στην Αθήνα βρίσκονται γύρω από το Σύνταγμα, μια διαχρονική επιλογή για νυχτερινή έξοδο!

Πόσα στέκια στην Αθήνα έχεις επισκεφτεί όλα αυτά τα χρόνια;

Έχουμε οργώσει την πρωτεύουσα και έχουμε πάει σε τόσες περιοχές της: Όμορφες, γραφικές γειτονιές, βλέπε Πλάκα και Θησείο, γκλάμουρους περιοχές για βραδινό ποτό, βλέπε Κολωνάκι, ανερχόμενες περιοχές με υπέροχα στέκια, βλέπε Παγκράτι, Πετράλωνα ή Μεταξουργείο.

Ωστόσο, μπορεί να περνάμε συχνά από το Σύνταγμα για να πάμε οπουδήποτε και να σιχτιρίζουμε τον άπειρο κόσμο που πηγαίνει πέρα δώθε, όμως η γύρω περιοχή έχει ένα σωρό μαγαζιά και μπαράκια, που θα σε κάνουν να κολλήσεις.

Το Σύνταγμα, λοιπόν, είναι μια πολύ καλή επιλογή και για καφέ και για βραδινή έξοδο, γιατί έχει στέκια που μαζεύουν τους πιο ωραίους ανθρώπους της πόλης, που παίζουν μουσικάρες και μην ξεχνάμε πως είναι το κέντρο της πόλης και, άρα, έχει τις πιο εξυπηρετικές συγκοινωνίες, π.χ. 24ωρα λεωφορεία και μετρό.

Οι προτάσεις μας για μαγαζιά κοντά στο Σύνταγμα είναι οι εξής:

1. Ampáriza

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsiran4 στις

Σε έναν παράδρομο της Καραγεώργη Σερβίας, μόλις μια ανάσα μακριά από το Σύνταγμα, θα βρεις την Αμπάριζα, ένα πανέμορφο και low profile all day bar που, με την αισθητική του, σε μεταφέρει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Το μαγαζί είναι ιδανικό για βραδινές εξόδους με φίλους και μπορείς να απολαύσεις το ποτό ή το κοκτέιλ σου, ακούγοντας jazz και funky μουσικές σε ένα χώρο τόσο φιλικό και ατμοσφαιρικό, που σε κερδίζει με την πρώτη!

Λέκκα 14

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
1'
29 - 14
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;