Αυτές οι 5 συμπεριφορές καταστρέφουν τη σχέση σας!

Από neolaia.gr Team 24 Μαρτίου 2019

Και είναι κρίμα!

Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά για να εδραιωθεί και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό! Είτε είστε μαζί ένα μόνο μήνα, είτε ένα χρόνο είτε πολλά πολλά χρόνια, έχεις καταλάβει καλά φαντάζομαι πως όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Και η αλήθεια είναι ότι πολλές συμπεριφορές μας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση και, εν μέρει λογικό, γιατί είμαστε άνθρωποι, άρα μη τέλειοι, και δεν μπορούμε να τα έχουμε πάντα όλα υπό έλεγχο.

Αν όμως δε θες να αλλάξει η ποιότητα της σχέσης σας, κάτι πρέπει να κάνεις. Τουλάχιστον, ξεκίνα να αναγνωρίζεις ποιες είναι εκείνες οι συμπεριφορές που κάνουν ανεπανόρθωτο κακό στη σχέση σας και ενδεχομένως σας αποξενώνουν όλο και περισσότερο.

1. Κάνεις συνέχεια κριτική και θες να τον αλλάξεις, πράγμα που είναι λάθος. Αν δεν αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον, πως θα πάτε παρακάτω;

2. Ζηλεύεις παθολογικά και βάζεις περιορισμούς στον άλλον ή με τη στάση σου του υποδεικνύεις πράγματα, χωρίς να του τα λες. Τα απαιτείς όμως.

3. Αποφεύγεις να συζητάτε για τα προβλήματά σας, με αποτέλεσμα να μαζεύονται όλο και περισσότερα απωθημένα.

4. Έχεις βάλει ή έχετε και οι δυο βάλει το σεξ σε δεύτερη μοίρα, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον κάνετε εκπτώσεις, όχι μόνο στο σεξ, αλλά σε όλο το πακέτο: Αγκαλιές, χάδια, φιλία, τρυφερά λόγια.

5. Σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και ξεχνάς ώρες ώρες πως είστε δυο σε αυτή τη σχέση και όχι ένας.

Δες ακόμα: 5 τρόποι για να «χτίσεις» μια πετυχημένη ερωτική σχέση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486