Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στους Ιχθείς - Η Αγάπη στην ανώτερη μορφή της
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Για μάθε τι φέρνει στο ζώδιό σου αυτή η νέα εβδομάδα που ξεκινά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η Αγάπη στην ανώτερη μορφή της

Από την Λίλιαν Σίμου

Αφροδίτη, το σύμβολο της ασφάλειας, συναισθηματικής και υλικής, η χαρά της ζωής, ο τρόπος που απολαμβάνουμε και προσφέρουμε χαρά γύρω μας.

Ως και την 26η Μαρτίου, η Αφροδίτη διένυσε το ζώδιο του Υδροχόου. Το συναίσθημα απεκάλυπτε τον αλτρουισμό, με τρόπο όμως απόμακρο και λιγότερο εκδηλωτικό σε προσωπικό επίπεδο.

Από την 27η Μαρτίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που λειτουργεί με την υπέρτατη μορφή της… Στους Ιχθείς. Εκεί βρίσκεται σε έξαρση, δηλαδή η Αγάπη στην θεία της διάσταση.

Το συναίσθημα γίνεται δεκτικό, ευάλωτο σε επιδράσεις, συμπονετικό, ευαίσθητο… Η Αγάπη αγγίζει τα όρια της αυτοθυσίας.

Η χαρά είναι μέσω της προσφοράς, η απόλαυση της ζωής αφορά την βαθύτερη αίσθησή της.

Η γενναιοδωρία δεν αφήνει περιθώριο στην λογική, η ανάταση της ύπαρξης βιώνεται μέσω της ανιδιοτέλειας.

Ωστόσο, στην προσωπική μας πληρότητα, μπορεί να αναζητήσουμε το ουτοπικό και το ιδεατό στις σχέσεις και φυσικά, να απομυθοποιήσουμε στη συνέχεια, εκείνους που εξιδανικεύσαμε…

Με ζωηρή φαντασία, η έκφραση μέσω της Τέχνης είναι πολύ πιθανή και μπορεί να επιδείξουμε ιδιαίτερο ταλέντο ή να καλλιεργήσουμε ταλέντα που ήδη αναγνωρίζουμε.

Η αγάπη γίνεται ταξίδι προς πνευματικούς κόσμους, υπέροχη στην εσωτερική μας εξέλιξη, δύσκολη όμως στην πρακτική απολαβή.

Μιλώντας για απολαβές, καθώς η Αφροδίτη σηματοδοτεί και την υλική μας επίτευξη, η διαχείριση των εσόδων μας είναι αρκετά δύσκολη αυτή την εποχή. Το ευτύχημα είναι πως ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνει την διαδρομή του την 28η Μαρτίου. Παραμένει όμως στους Ιχθείς ως τα μέσα Απριλίου, κατά συνέπεια, η λογική και το συναίσθημα, συμπορεύονται σε ονειρικά ταξίδια… Επομένως, χρειάζεται να είμαστε συγκρατημένοι και συνετοί στα έξοδα.

Η Αφροδίτη παραμένει σ’ αυτό το ζώδιο ως και την 20η Απριλίου. Θα ήταν καλό να ασχοληθούμε με έργα προσφοράς, με την Τέχνη, με το να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας, να αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, την Φύση γύρω μας του ανθίζει, τον πλησίον, την Δημιουργία στην πραγματική της διάσταση… Να γεμίσουμε την ψυχή και την καρδιά με ομορφιά, να αποφύγουμε το επίπλαστο, επιφανειακό, την μιζέρια, την μικρότητα.

Κατά την περίοδο αυτή, θα μπορούσε η Αφροδίτη να φέρει…

-Φαντασιώσεις ερωτικές

-Πλατωνικούς έρωτες

-Απογοήτευση και ανασφάλεια

-Λάθη στα οικονομικά

-Εξαπάτηση λόγω αφέλειας

-Ευμετάβλητα συναισθήματα

-Ασταθείς οικονομικές υποθέσεις

-Έμπνευση καλλιτεχνική

-Ενσυναίσθηση

-Άγγιγμα και ανάταση ψυχής

-Την πληρότητα μέσω της Ομορφιάς, όπου κι αν την ανακαλύπτουμε

-Την αίσθηση της Θείας Αγάπης γύρω μας και μέσα μας

Καλά μας ταξίδια στον κόσμο της Αληθινής αίσθησης της Ύπαρξης… Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους στην καρδιά και στο πνεύμα…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε στροφή προς τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας.

Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Η βοήθεια έρχεται μέσω της επικράτησης της λογικής και δίνοντας χρόνο για επανεξέταση των βιωμάτων που ως τώρα αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε. Κι όμως μπορείτε να κάνετε ένα έργο εφάμιλλο της δυναμικής σας. Μη διστάζετε να βάλετε σε σειρά και τάξη τις βαθύτερες ανάγκες σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε πολλά!

Ταύρος

Είναι γεγονός πως σας ευνοεί η περίοδος αυτή, καθώς έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους δρόμους οραματισμού μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά θα είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Όντας αρκετά πρακτικοί εκ φύσεως, είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στην ρομαντική και ονειρική εμπειρία.

Θα σας βοηθήσει ο Άρης που στηρίζει το ζώδιό σας και θα διευκρινίσετε τους στόχους. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Δίδυμοι

Ασαφείς προκλήσεις σας δημιουργούν παροδικά αβεβαιότητα ή αστάθεια. Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι μία πιθανή δογματική άποψη για τη ζωή, την οποία πρέπει να ξεπεράσετε. Μην επιτρέπετε σε αβέβαιες σκέψεις ή αδυναμίες να αναστείλουν την πορεία της αλλαγής.

Η βοήθεια έρχεται μέσω του Άρη, αν και ο περιορισμός που σας επιβάλλει, σας κουράζει ψυχικά και αισθάνεστε παροδικά μελαγχολία. Η αποθάρρυνση δεν οδηγεί πουθενά, είστε σε θέση να αναλάβετε δράση και να αποσαφηνίσετε τους στόχους ουσίας. Ας είστε επιφυλακτικοί στον κοινωνικό σας χώρο.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;