Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στους Ιχθείς - Η Αγάπη στην ανώτερη μορφή της
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Για μάθε τι φέρνει στο ζώδιό σου αυτή η νέα εβδομάδα που ξεκινά!

Καρκίνος

Το στοιχείο του νερού σε έξαρση, είναι κάτι που σας αγγίζει και σας ταιριάζει. Επειδή είστε ευαίσθητοι και συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν θα εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε.

Θα ωφεληθείτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, αν προσδιορίσετε σωστά τους συνεργάτες σας. Το ίδιο ωφελημένοι θα είστε και στην προσωπική σας ζωή, αλλά αναγνωρίζοντας εκείνους που έχουν πραγματικά αξία για σας.

Αλλά δεν θα είναι εύκολο άμεσα να κάνετε τις κινήσεις άμεσα. Υπάρχει ένας δισταγμός, μία εγκράτεια για να περιμένετε μία πιο κατάλληλη στιγμή. Η οποία όμως δεν θα αργήσει. Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι.

Λέων

Ιδιαίτερα αγγίζει τον ψυχισμό σας αυτή η εποχή. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες. Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλική ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Θα κατανοήσετε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά και θα πρέπει να κάνετε μία νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Είτε αυτός είναι υλικός, είτε ερωτικός, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι να κερδίσετε ό,τι σας ικανοποιεί ή θεωρείτε πως πρέπει να σας ανήκει.

Με την Αφροδίτη στην έξαρσή της, διαχέετε μία γοητεία μυστηρίου και γλυκύτητας, έλκετε δίχως προσπάθεια και αυτό σας βοηθά.

Βοήθεια θα υπάρξει από την προσγείωση που προσφέρει ο Άρης, και τις ευθύνες που αναλαμβάνετε. Σας κουράζουν σε έναν βαθμό, αλλά είστε πλέον πρακτικοί και ουσιαστικοί.

Παρθένος

Απέναντι από το ζώδιό σας, η Αφροδίτη στους Ιχθείς, φέρνει το όνειρο σε προτεραιότητα, αλλάζοντας τα δεδομένα σας, αλλά και προσθέτοντας άγχος.

Εκείνο που θα προέχει, θα είναι η αναζήτηση της παρουσίας κάποιων σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Θα είναι αρκετά εύκολο να κάνετε πολλές γνωριμίες και να συνεργαστείτε ή να σχετιστείτε με κάποιες από αυτές.

Με αρκετές υποσχέσεις, ο κύκλος σας διευρύνεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε ελπιδοφόρο, καθώς επικρατεί μία χαοτική κατάσταση για τα δεδομένα σας. Πολλές και δύσκολες οι συνθήκες, περισσότερο θα λέγαμε ήταν και παραμένουν σύνθετες ή περίπλοκες, καθώς οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν είναι πιο ασαφείς από τα δεδομένα που αναζητάτε.

Η παρουσία του Άρη σας στηρίζει, αναγνωρίζοντας την αξία συγκεκριμένων ανθρώπων, ικανών να σεβαστούν το έργο σας και τα συναισθήματά σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;