Ένα σποτάκι από την Αυστραλία βάζει έναν άντρα στη θέση μίας γυναίκας για μία μέρα!

Μία διαφήμιση από την Αυστραλία έρχεται να αποδείξει την καθημερινότητα μίας γυναίκας και πόσο πιο περίπλοκη είναι από αυτή που πιστεύει ένας άντρας!

Το “Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα” είναι ένα έξυπνο βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Το βίντεο δείχνει όλα όσα κάνει μία γυναίκα, αλλά και περνάει στην καθημερινότητά της.

Μάλιστα, δεν επικεντρώνεται μόνο στο σπίτι, αλλά πάει και σε άλλους χώρους, όπως το γραφείο, το bar με τις φίλες της, μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της το βράδυ.

Η εταιρία Mamamia που δημιούργησε το φιλμάκι, ασχολείται με τα μέσα ενημέρωσης και έχει έδρα της την Αυστραλία. Στόχος της εταιρίας να γίνει ο πλανήτης ένα καλύτερο μέρος για τις γυναίκες και τα κορίτσια. Και προσπαθεί να το κάνει ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη για διάφορους τομείς της καθημερινότητας μίας γυναίκας!

Το βιντεάκι καταπιάνεται με πολλά στοιχεία αλήθειας, που άλλες φορές δε τα παρατηρούμε και άλλες τα έχουμε βάλει στην καθημερινότητά μας σαν κάτι φυσικό!

Από τη στιγμή που ανέβηκε την περασμένη Τετάρτη, το φιλμάκι έχει περίπου 10 εκατομμύρια προβολές στο Facebook. Με τα σχόλια των χρηστών, μάλιστα, να είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη. Οι περισσότεροι ζητούν να παίζεται η ταινία σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Το φιλμάκι καταλήγει σε ορισμένα στατιστικά στοιχεία που θα σε κάνουν να σκεφτείς πολύ:

  • Το 87% των γυναικών στην Αυστραλία έχουν υποστεί λεκτική ή φυσική παρενόχληση στο δρόμο
  • Μία στις 4 γυναίκες έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: 29 κόμικς που αποδεικνύουν πως το να είσαι γυναίκα ΔΕΝ είναι παίξε-γέλασε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;