Ψάχνεις δουλειά; Νέες ευκαιρίες εργασίας στο CollegeLink!
Πληθώρα εργασιακών ευκαιριών που θα ξεκλειδώσουν το επαγγελματικό σου μέλλον σε περιμένουν στο CollegeLink.

Διεκδίκησε τη θέση σου στην αγορά εργασίας από νωρίς και σου υποσχόμαστε ότι αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στην μετέπειτα πορεία σου, αλλά και στην απόκτηση και κατ’επέκταση διατήρηση του ανταγωνιστικού σου πλεονεκτήματος έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων! Στο παρόν άρθρο θα βρεις θέσεις πρακτικής, αλλά και fulltime πάνω σε Sales & Marketing!

8 εταιρίες για να κάνεις την πρακτική σου!

Full Stuck Web Developer @LFT Solutions

Η Γερμανική εταιρεία τεχνολογίας LFT Solutions αναζητά έναν νέο, με διάθεση και ιδέες, να ενταχθεί στην Software Engineering ομάδα της εταιρείας! Για τους επόμενους 6 μήνες το γραφείο σου σε περιμένει δίπλα σε καταξιωμένους του χώρου, άρπαξε την ευκαιρία! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Engineer (Business Development) @K S Automation

Είσαι άτομο που σκέφτεται “out of the box”; Θα σε ενδιέφερε η επικοινωνία και η παροχή συμβουλών στους πελάτες; Αν αγαπάς την τεχνολογία, αλλά προτιμάς την ανθρώπινη επικοινωνία, τότε οι Technical Sales είναι η δουλειά των ονείρων σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Business Analysts – Paid internship Program @REBORRN

Πώς θα σου φαινόταν να βοηθήσεις τις Fortune 500 Companies και ώριμες Startups να ευημερήσουν στην Digital Economy μέσω παροχής Business και Product Consulting; Μην αργείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Research Analyst @Resolute Asset Management

Αν η αγορά του real estate σε “ιντριγκάρει”, τότε αυτή η θέση σίγουρα θα ξεπεράσει τις απαιτήσεις σου! Η επιτυχής ένταξή σου στην αγορά είναι μόλις ένα κλικ μακριά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing @GEROLYMATOS INTERNATIONAL AEBE

Η συγκεκριμένη θέση αφορά φοιτητές TEI και όσους έχουν πάθος με τον τομέα του Marketing! Η Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., είναι μία διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα. Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά Υγείας. Η Γερολυμάτος International εστιάζεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τόσο των δικών της προϊόντων καθώς και αυτών των διεθνών διακεκριμένων συνεργατών της. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πρακτική Άσκηση για Τελειόφοιτους ΤΕΙ @B2Green

Η ομάδα του B2Green.gr, μετά την καθιέρωση του ομώνυμου portal στην 1η θέση μεταξύ των σελίδων του χώρου στην Ελλάδα, επεκτείνεται και σε νέους τομείς. Η επόμενη μέρα φέρνει μαζί της τη δημιουργία & διαχείριση νέων project, σύνθετων ιστοσελίδων, web εφαρμογών & online υπηρεσιών, στους πιο δυναμικούς & αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς. Στα πλαίσια της επέκτασης αυτής, θα χρειαστούν σταδιακά νέοι συνεργάτες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν αρχικά πραγματοποιώντας την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

eCommerce Digital Marketing Intern @OFARMAKOPOIOSMOU

Μέσω του ofarmakopoiosmou.gr παρέχονται όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής, όλο το φάσμα των ομοιοπαθητικών προϊόντων κάθε δυναμοποίησης, προϊόντα κατάλληλα για ομοιοπαθητική, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα ομορφιάς – μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φυσικό κατάστημα- φαρμακείο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν σε ενδιαφέρει η πρακτική άσκηση στον τομέα του eCommerce Digital Marketing., τότε διάβασε όλες τις πληροφορίες για την εν λόγω θέση! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Development @Centiva Software Solutions

Η Centiva Software Solutions προσφέρει πρακτική άσκηση σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εμπειρία στην κατασκευή και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και έχουν κάνει σχετικές σπουδές στους τομείς αυτούς.Τα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης διαρκούν 6μήνες και προσφέρουν πλήρη εκπαίδευση και καθοδήγηση σταδιοδρομίας μέσα σε ένα επαγγελματικό, υποστηρικτικό και φιλικό περιβάλλον. Πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία για όσους τους ενθουσιάζει η προοπτική μιας σταδιοδρομίας στον κατασκευή ιστοσελίδων‎, ηλεκτρονικών καταστημάτων και του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Βρες τις υπόλοιπες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ!

Kάνε τώρα την εγγραφή σου!

Θέσεις σε Sales & Marketing!

Sales / Communications Executive @Intense

Η εταιρεία Intense αποτελεί μια ανελισσόμενη επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ενεργειών Marketing, Πωλήσεων και Επικοινωνίας για λογαριασμό μεγάλων εταιρικών πελατών. Μέσα από άρτια γνώση και χρήση συστημάτων έρευνας αγοράς και ανάπτυξης νέων συστημάτων πωλήσεων, έχει αποδείξει τη φήμη της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ανάληψη νέου project είναι η επιβράβευση της συνεχούς πορείας της. Ως εκ τούτου, προκύπτει η ανάγκη άμεσης κάλυψης 3 θέσεων σε επίπεδο entry level στο πεδίο των Πωλήσεων και της Επικοινωνίας από νέα, φιλόδοξα άτομα, τα οποία κάνουν τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους πορείας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Performance Marketing Specialist @THE FLYING POT

Η Flying Pot είναι ένα βραβευμένο boutique agency, που αναλαμβάνει το σύνολο του διαφημιστικού λογαριασμού ενός brand ακολουθώντας τις αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών. Αν θες να ενταχθείς σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, τότε εδώ είναι η ευκαιρία σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

SOCIAL MEDIA MANAGER – CONTENT CREATOR @ESCAPE GAME OVER PC

Τα GAME OVER Escape Rooms σχεδιάζουν και παράγουν ανωτέρας ποιότητας, πλήρως θεματικά, μοναδικά παιχνίδια απόδρασης. Αναζητούν Social Media Manager-Content Creator να ενταχθεί στην ομάδα τους, αναλαμβάνοντας την διαχείριση των social media της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Service Representative @HERTZ

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για πάνω από 50 χρόνια, μέσω του Ομίλου Autohellas, που διατηρεί τα δικαιώματα αντιπροσώπευσής της στην Ελλάδα. Με παρουσία σε όλα τα αεροδρόμια και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent-a-car) στην Ελλάδα. Αναζητά Customer Service Representatives να ενταχθούν στο δυναμικό της!

Ο υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας πωλήσεων και είναι ο πρεσβευτής του εμπορικού σήματος, παρέχοντας την ταχύτερη, ευκολότερη και πιο αξιόλογη εμπειρία στους πελάτες μας. Η θέση αφορά τους σταθμούς Αεροδρόμιο, Κέντρο Αθήνας, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Άκτιο και Ρόδο. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ @ELEKTROMARKET GROUP

Η ΕΛΕΚΤΡΟΜΑΡΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕΠΕ, θυγατρική του ομίλου ELMARK HOLDING SA που αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα ELMARK, και ειδικεύεται στο ηλεκτρολογικό υλικό και τα προϊόντα φωτισμού, επιθυμεί να προσλάβει για την περιοχή της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας εξωτερικό πωλητή με βασικές αρμοδιότητες τις καθημερινές επισκέψεις σε καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού με σκοπό την πώληση προϊόντων, διαχείριση εταιρικών πελατών και ανάπτυξη πελατολογίου. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing & Digital Marketing @PODIMATAS GROUP

Η Podimatas Group of Companies μπορεί να υποστηρίξει όλες τις παραμέτρους για τη διοργάνωση εκδηλώσεων από το Α μέχρι το Ω με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας! Αν ο αυτός ο χώρος σε παθιάζει τότε ανήκεις εδώ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing Internship @GEROLYMATOS INTERNATIONAL AEBE

Η συγκεκριμένη θέση αφορά φοιτητές TEI και όσους έχουν πάθος με τον τομέα του Marketing! Η Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., είναι μία διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα. Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά Υγείας. Η Γερολυμάτος International εστιάζεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τόσο των δικών της προϊόντων, καθώς και αυτών των διεθνών διακεκριμένων συνεργατών της. Εσύ ακόμα περιμένεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Μηχανικός Πωλήσεων (SAL 2702) @ANADEIXI

Κορυφαία εταιρεία κατασκευής και εμπορίας τεχνικού και βιομηχανικού εξοπλισμού αναζητά Μηχανικό Πωλήσεων για τις ανάγκες περαιτέρω ανάπτυξης της στην Αττική και την Νότια Ελλάδα. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με την ενημέρωση επαγγελματιών και την ανάπτυξη πωλήσεων όλης της γκάμας προϊόντων σε τεχνικά καταστήματα, επαγγελματίες και κατασκευαστές – τεχνικές εταιρείες κλπ και την διαχείριση και ανάπτυξη του πελατολογίου στον τομέα ευθύνης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Trainee @DELTA GROUP

Η Delta Group αποτελεί κορυφαία διαφημιστική εταιρία στο χώρο του Marketing και της εκπροσώπησης μεγάλων εταιρικών πελατών. Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας αναζητά εκ μέρους πελάτη της, ανθρώπους με όραμα και ενέργεια να εντάξει στο δυναμικό της ως Sales Trainees. Αν είσαι νέος με όρεξη να εργαστείς και πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς δυναμικά στις απαιτήσεις της θέσης Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Technical Support & Digital Marketing @JUST IN TIME

Η Just In time είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design και Digital Marketing. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας της ψάχνει άμεσα τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση Technical Support & Digital Marketing! Αν πιστεύεις ότι έχεις τις απαραίτητες γνώσεις που ζητούν, τότε θα είναι χαρά τους να συνεργαστούν μαζί σου και να σε εξελίξουν περισσότερο! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν…

Kάνε τώρα την εγγραφή σου!

Τσέκαρε εδώ όλες τις θέσεις που παίζουν στο CollegeLink αυτήν τη στιγμή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;