Η Amita μας καλωσορίζει στην Εξοχή!
Το αγαπημένο brand παρουσιάζει τη νέα σειρά Amita Εξοχή, σε τρεις μοναδικές γεύσεις από φρούτα του τόπου μας.

Η Amita, ο αγαπημένος ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί τη νέα σειρά Amita Εξοχή, από υψηλής ποιότητας ελληνικά φρούτα και μας υπενθυμίζει ότι η απόλαυση βρίσκεται στην… εξοχή. Διαθέσιμη σε τρεις νέες γεύσεις 100% φυσικών χυμών, εμπνευσμένες από τα φρούτα του τόπου μας, η Amita Εξοχή προσφέρει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς:

  • 100% Φυσικός Χυμός Πορτοκάλι από πορτοκάλια Πελοποννήσου!

  • 100% Φυσικός Χυμός κοκτέιλ Πορτοκάλι-Ρόδι από πορτοκάλια Πελοποννήσου και ρόδια Μακεδονίας & Θεσσαλίας!

  • 100% Φυσικός Χυμός Μήλο-Ροδάκινο από μήλα και ροδάκινα Μακεδονίας!

Τα φρούτα που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά χυμών προέρχονται από επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση αλλά και τη μοναδική απόλαυση που χαρακτηρίζει τους χυμούς Amita. Με νέες συσκευασίες, εμπνευσμένες από τη φυσικότητα και τα φρούτα, που κλείνουν μέσα τους τα πιο ξεχωριστά αρώματα από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, η σειρά Amita Εξοχή μάς ταξιδεύει πιο κοντά στην ελληνική εξοχή, από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Ο Αλέξανδρος Τριάντος, Marketing Manager Juices, Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Η Amita Εξοχή είναι μια νέα εξαιρετική σειρά 100% φυσικών χυμών, από 100% ελληνικά φρούτα επιλεγμένης προέλευσης. Φρούτα της γης μας, που θυμίζουν Ελλάδα, μεταφέροντάς μας σε τόπους γνώριμους και αγαπημένους. Στόχος μας, μέσω της νέας σειράς, είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άκρως απολαυστικές επιλογές στην αγορά, όπως κάνουμε τα τελευταία 36 χρόνια. Μέσα από την Amita Εξοχή, μία σειρά η οποία δημιουργείται αποκλειστικά από φρούτα τοπικών παραγωγών από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, η Amita αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά την άριστη γεύση, την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει».

Καλώς ήρθατε στην Εξοχή!

Εδώ μπορείτε να δείτε τη νέα ταινία της Amita Εξοχή.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 1LT. Η γεύση Πορτοκάλι-Ρόδι βρίσκεται διαθέσιμη και σε συσκευασία 330ml.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;