Next top model: Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ για τον δεύτερο κύκλο του σόου!
Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ για τον δεύτερο κύκλο του next top model κρύβει εκπλήξεις!

Ο πρώτος κύκλος του next top model έχει τελειώσει αρκετό καιρό. Αλλά τόσο τα κορίτσια που συμμετείχαν όσο και οι κριτές δεν έχουν φύγει από την επικαιρότητα. Επίσης, θέλεις να μάθεις όσα περισσότερα γίνεται για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Το δεύτερο next top model, λοιπόν, θα το δούμε στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν στις οθόνες μας. Αλλά όσα περισσότερα ξέρεις για αυτό τόσο το καλύτερο!

Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δε μας απογοήτευσε καθόλου στο κομμάτι αυτό. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας έκανε να σκεφτούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τον δεύτερο κύκλο του next top model!

Η Ζενεβιέβ ανάρτησε ένα κολάζ που δημιούργησε για το παιχνίδι με διάφορα hashtags που υπόσχονται πολλά για τον δεύτερο κύκλο!

Στο κολάζ, λοιπόν, η ίδια και η Έλενα Χριστοπούλου απεικονίζονται ως άγγελοι ενώ στο φόντο του κολάζ επικρατεί ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι! Μπροστά από τον οποίο κάθονται οι τέσσερις κριτές!

Από ότι φαίνεται στα επόμενα επεισόδια του next top model θα δούμε ξανά την ίδια ομάδα συντελεστών και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και λέτε να δούμε και ταξίδια στο εξωτερικός; Μακάρι!

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Creative direction on the way #fashion #moodboard #gntmgr #workinghard #havingfun #always @vourmanos @johada13 @lnafsika @giannis_mikros ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη genevieve majari (@genevievevv) στις

Δες ακόμα: Next top model: Τι αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον δεύτερο κύκλο του σόου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
1'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
2'
44 - 49
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;