Netflix: Νέα φθηνότερη συνδρομή έρχεται από την εταιρεία!
Το Netflix προχωράει στη μείωση τιμών σε επιλεγμένες χώρες! Δες τι θα ισχύσει στην Ελλάδα!

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, αλλά πολλούς τους απωθεί η τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας. Έτσι, η εταιρία αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πείραμα.

Το πείραμα αυτό θα προσφέρει φτηνότερη συνδρομή στους χρήστες σε επιλεγμένες χώρες, προκειμένου να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα μέλη.

Η ανακοίνωση της εταιρείας, αρχικά μιλάει για εφαρμογή της φθηνότερης συνδρομής στην Ινδία που θα προσφέρει τη συνδρομή της έναντι 250 ρουπίων τον μήνα. Περίπου 3,21 ευρώ. Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό του Netflix αποκλειστικά από συσκευές όπως smartphones και tablets.

Η ανακοίνωση γράφει το εξής:

“Θα πειραματιστούμε με διαφορετικές επιλογές σε επιλεγμένες χώρες, όπου τα μέλη θα μπορούν για παράδειγμα να παρακολουθήσουν το Netflix στο κινητό τους έναντι μιας χαμηλότερης τιμής και να εγγραφούν για συντομότερα χρονικά διαστήματα.”

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν αυτό το πλάνο θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Η εταιρεία, βέβαια, τονίζει ότι το νέο πλάνο που θα ακολουθήσει αποτελεί μια δοκιμή και ενδέχεται να μην εφαρμοστεί ευρύτερα. Δηλαδή να μην το δούμε να γίνεται και σε άλλες χώρες!

Σημειώνεται, επίσης, ότι τα διαθέσιμα πακέτα του Netflix στην Ινδία είναι τρία, με τις τιμές τους να είναι σχετικά υψηλότερες σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

Δες ακόμα: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 3ο κύκλο του Stranger Things και πρέπει να το δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;