5 σημάδια που μαρτυρούν ότι ο κολλητός σου έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται
Οι φιλικές σχέσεις μπορούν εύκολα να ανατραπούν!

Αρχικά, ας διευκρινίσουμε το εξής: Σαφώς και υπάρχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών και, όποιος λέει το αντίθετο, μάλλον δεν έχει δοκιμάσει μια ανάλογη εμπειρία, γιατί ίσως φοβάται ακριβώς αυτό: Μη την πατήσει ερωτικά με μια καλή φίλη του.

Ωστόσο, οι ισορροπίες στις σχέσεις είναι εξαιρετικά λεπτές ώρες ώρες και, παρότι μπορεί να είστε οι καλύτεροι φίλοι, να έχετε μοιραστεί όλες τις ντροπιαστικές σας στιγμές και να λέτε την άλφα βήτα με ρεψίματα μαζί, ακόμα και τότε, είναι πιθανό δυο καλοί φίλοι να ερωτευτούν.

Από εκεί, λοιπόν, που υπήρχε μια φιλική σιγουριά στη σχέση σας, τώρα μια αίσθηση ερωτικής σύγχυσης έχει αρχίσει σιγά σιγά να θολώνει το τοπίο και αισθάνεσαι μια αλλαγή στον τρόπο που σε προσεγγίζει, σου μιλάει και γενικά στη συμπεριφορά του.

Και επειδή όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή και οι καταστάσεις εναλλάσσονται με απίστευτη ταχύτητα κάποιες φορές, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο.

Ιδού, λοιπόν, 6 σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον ο καλύτερός σου φίλος έχει αρχίσει να σε βλέπει διαφορετικά:

1. Τον τελευταίο καιρό έχεις την εντύπωση πως έχει αρχίσει να ζηλεύει λίγο όταν του μιλάς για άλλους. Από εκεί που κάνετε κάζουαλ συζητήσεις για τα ερωτικά σας, τώρα είναι λες και βλέπει ανταγωνιστικά τον κάθε τύπο που σε πλησιάζει.

2. Παρότι συνήθως ήταν χαλαρός και λάιτ και όχι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος του κόσμου, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να γίνεται πιο εκδηλωτικός από κάθε άλλον άνθρωπο στη ζωή σου. Βρίσκει ευκαιρίες για να σε αγγίζει και σε κοιτάζει στα μάτια σαν να μην υπάρχει αύριο.

3. Επιδιώκει να βγαίνετε ΜΟΝΟ οι δυο σας και, όταν πρόκειται να μπουν κι άλλοι στα σχέδιά σας, βλέπεις ότι ξενερώνει λίγο. Έχεις το φίλινγκ ότι βγαίνετε ραντεβού και όχι ότι κάνετε χαλαρή παρέα, όπως με άλλους φίλους σου.

4. Μιλάει για σένα στους άλλους με τα καλύτερα λόγια και ώρες ώρες σε κάνει να κοκκινίζεις, γιατί ψιλό προδίδεται μόνος του.

5. Σου κάνει συνέχεια κομπλιμέντα. Στην αρχή νόμιζες πως ήθελε απλά να σου ανεβάσει το ηθικό, αλλά τώρα έχουν μπει ψύλλοι στ’ αφτιά σου και κάτι πρέπει να κάνεις.

6. Είναι τόσο ακραία ευγενικός και gentleman όταν πρόκειται για σένα, που, όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον άλλον, κάνεις αυτόματα τη σύγκριση στο μυαλό σου, γιατί κανείς δε σου φέρεται και δε σε αντιμετωπίσει, όπως εκείνος.

Ξέρει τι κάνει ο φίλος…

Δες ακόμα: 5 πράγματα που δεν ήξερες ότι ένας άντρας θεωρεί sexy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 0