Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στους Διδύμους από 31 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Καινούριος μήνας, καινούρια εβδομάδα και καινούριες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στους Διδύμους από 31 Μαρτίου

Διπλές ή ευέλικτες διαδρομές δράσης

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Μετά από τέσσερις περίπου ημέρες όπου η δράση φάνηκε να είναι ασαφής, δύσκολη, αργή, ή περιοριστική, καθώς ο Άρης βρισκόταν στις Πλειάδες, η δράση μας αλλάζει ουσιαστικά από το πρωί της 31ης Μαρτίου. Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό ως και την 15η Μαΐου.

Το ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων αναπτύσσει καλύτερα τις ευκαιρίες, καθώς οι ιδέες προσδίδουν κίνητρο για κινητοποίηση και δράση τελικά.

Ο Άρης στο ζώδιο αυτό βοηθά να ανακαλύψουμε ιδέες, τρόπους, μέσα για να επικοινωνήσουμε δραστικά, δυναμικά, άμεσα.

Η έκφραση τονίζεται και μπορεί να φανούμε εύγλωττοι, αλλά και καυστικοί, καίριοι στον λόγο μας και απόλυτοι κάποιες φορές στην ιδεολογία μας. Ωστόσο η αντίληψη είναι γρήγορη, η σκέψη πολύμορφη και ενδιαφέρουσα.

Με δεξιοτεχνία και εύστοχες παρατηρήσεις, προωθούμε το έργο μας, αξιοποιούμε τα ταλέντα μας, γινόμαστε ανταγωνιστικοί.

Οι σκέψεις κουράζουν ενίοτε, καθώς είναι πολλές. Τα σχέδια μας ενθουσιάζουν αλλά δύσκολα ολοκληρώνονται. Οι αναζητήσεις είναι περίπλοκες, σύνθετες, με εναλλαγές και περιέργεια.

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να συλλέξουμε εντυπώσεις, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις, να έχουμε περισσότερα ακούσματα, πληροφορίες, είναι κάποια από τα ενδιαφέροντα της εποχής του Άρη στους Διδύμους.

Η ζωή μοιάζει με ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου οι εναλλαγές και η ευφυής προσέγγιση θα δώσουν το προβάδισμα στον νικητή.

Οι αρνητικές επιδράσεις του Άρη μπορεί να προκαλέσουν έριδες, αντιπαραθέσεις με οξύτητα και επιθετικότητα. Επίσης, ενδέχεται να είναι αποδυναμωθεί το νευρικό μας σύστημα, γι’ αυτό η φυσική άσκηση είναι απαραίτητη.

Στα φλερτ μπορεί να γίνουμε επιφανειακοί και επιπόλαιοι.

Στην υγεία, ας προσέχουμε ατυχήματα στις μετακινήσεις, κυρίως στην οδήγηση, προβλήματα στα άκρα, και στο αναπνευστικό σύστημα.

Ο Άρης θα συναντηθεί με τους πλανήτες που ακολουθούν στην πορεία του στους Διδύμους:

27 – 28 Απριλίου: τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα

Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε θέματα που μπορεί να εμπεριέχουν εξαπάτηση, δόλια συμπεριφορά και λανθασμένες επιλογές, στην επαγγελματική και ερωτική μας ζωή. Ας προσέχουμε την ευαισθησία σε ιώσεις, αλλεργίες, αναπνευστικό σύστημα. Αλλά και σε ατυχήματα κοντά σε νερό ή υγρασία.

6 Μαΐου: αντίθεση προς τον Δία

Υπερβολική εκτίμηση των δυνατοτήτων μας, σπατάλη ενέργειας ή ευκαιριών. Ας αποφύγουμε να αναλάβουμε πολλά ταυτόχρονα.

5 – 6 Μαΐου: χιαστί προς τον Πλούτωνα

Κόπωση ή εμπόδια που χρονίζουν στις αποφάσεις, δραστηριότητες ή επιλογές. Δυσκολία στην δράση, αναστολές ή φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια και φέρνουν διλήμματα ή δισταγμό.

15 Μαΐου: εξάγωνο προς Αφροδίτη

Μία ευεργετική όψη, αλλά με δυσκολία επίτευξης, αφού είναι σε αναιρετικές μοίρες.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί.

Όμως και πιο αγχώδεις γιατί έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, πιάνετε το ένα και το αφήνετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε. Οι ιδέες είναι πολλές, ποικίλες, με εναλλαγές διάθεσης.

Είναι ένα διάστημα που θέλετε να περνάτε καλά, να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να συζητάτε και να φλερτάρετε. Δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με πρακτικά θέματα ή να χάνετε χρόνο με εργασίες που δεν σας προσφέρουν χαρά.

Γίνεστε αγαπητοί εύκολα στον περίγυρο, διεκδικώντας μία θέση στην συντροφιά σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες, ίσως απλά για να βιώσετε το παιχνίδι της κατάκτησης και της επιβεβαίωσης.

Είναι καλό διάστημα για να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε συμβόλαια εκτός της περιόδου δύσκολων όψεων με τον Ποσειδώνα. Μπορείτε να γράψετε, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και τις σκέψεις σας.

Ταύρος

Ενδέχεται να υπάρξει η επιθυμία να αγοράσετε αυτοκίνητο, με τη διέλευση του Άρη στους Διδύμους. Είναι στα σχέδια σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σημαντική κίνηση στις δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα.

Είστε σε μια περίοδο όπου κάνετε αρκετά έξοδα για διάφορους λόγους.

Κερδίζετε χρήματα από περισσότερες από μία πηγές, ίσως κάνετε ένα δεύτερο επάγγελμα ή μπορεί να έχετε κέρδη από μια διανοητική εργασία.

Είστε περισσότερο κινητικοί από αυτό που επιτάσσει η φύση σας, ωστόσο, ας μην δημιουργείτε άγχος. Είναι η κατάλληλη περίοδος για περισσότερες ευκαιρίες και πρέπει να παλέψετε και να τις διεκδικήσετε!

Ένα κρυφό σας όνειρο, είναι σε εφαρμογή και υλοποιείται σταδιακά, αρκεί να είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, απαιτείται να προγραμματίσετε σωστά, ούτως ώστε τα έξοδα να είναι σε αρμονία με τις δυνατότητές σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σας, βοηθά να αναπτύξετε ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Αυτά που θέλετε να κάνετε είναι πολλά και αισθάνεστε ότι δεν σας φτάνει το εικοσιτετράωρο για να τα προλάβετε. Κάνετε πολλές σκέψεις και έχετε πολλά σχέδια αλλά δεν έχετε αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε.

Η διάσπαση είναι ένα πρόβλημα για σας. Οι πολλές ανάγκες, ή τα πολλά ενδιαφέροντα δίχως να έχετε ένα μεθοδικό πρόγραμμα, θα σας αναλώσουν πολύ σύντομα και θα αφήσετε ημιτελή τα έργα σας.

Προσπαθείτε να επιβληθείτε και να περάσετε τις απόψεις σας έντονα. Κάποιοι θα θεωρήσουν πως είστε καυστικοί, αν δεν προσέξετε. Ας διατηρήσετε την λεπτότητα στην συμπεριφορά και ας συζητήσετε περισσότερο διαλλακτικά.

Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Η εικόνα σας μετρά και είστε αποφασισμένοι να την υποστηρίξετε!

Με την γοητεία σας κερδίζετε την προσοχή, την αγάπη και τον θαυμασμό όλων, αλλά και του αντίθετου φύλου. Αν είστε μόνοι, είναι κατάλληλη η στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση. Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα είναι στραμμένο σε οικονομικά θέματα, συζητήσεις, συναντήσεις που έχουν κύριο σκοπό την αύξηση του εισοδήματος σας.

Ίσως σας απασχολεί έντονα ένα περιουσιακό ζήτημα ή επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας σπίτι. Πολλές εκπλήξεις ή αλλαγές σε στόχους, αλλά με δική σας πρωτοβουλία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
5'
10 - 5
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;