Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στους Διδύμους από 31 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Καινούριος μήνας, καινούρια εβδομάδα και καινούριες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο γίνεστε περισσότερο κινητικοί αλλά με ένα εσωτερικό άγχος.

Θα έχετε πολλές ιδέες, σκέψεις, οραματισμούς, αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, θα ξεκινήσετε ένα θέμα και μπορεί το αφήσετε μετά αυτό που ξεκινήσατε για κάτι άλλο.

Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας, αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε.

Πρόκειται για μία περίοδο με εσωτερική αναζήτηση, ίσως ενασχόληση με τον εσωτερισμό, με τα βαθύτερα βιώματα και μία παροδική απόσυρση.

Θα αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, τη διαίσθηση κυρίως και θα ονειρευτείτε τα επόμενα βήματα της ζωής. Δεν αποκλείεται να έχετε μία κρυφή σχέση, δραστηριότητα, προσδοκία για δράση.

Ίσως έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε μακριά ή σχεδιάζετε να περάσετε τις διακοπές σας σε ένα μακρινό τόπο. Κάποιες φορές, το ταξίδι μπορεί να είναι απλά ένα όνειρο. Λόγω άγχους μπορεί να έλθετε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον/την σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην δώσετε συνέχεια γιατί μπορεί να προκληθεί σοβαρή παρεξήγηση μεταξύ σας.

Θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που σας είχε συγκινήσει ερωτικά στο παρελθόν.

Υπάρχει επίσης ενδεχόμενο, να σας απασχολεί ένας ανεκπλήρωτος έρωτας.

Λέων

Αυτό τον καιρό θα κάνετε πολλά σχέδια και όνειρα και ελπίζετε να πραγματοποιηθούν. Όμως για να πραγματοποιηθούν πρέπει να κάνετε κι εσείς κάτι, δεν πρέπει να μένετε μόνο στα λόγια ή στα σχέδια. Πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε να κάνετε και να ξεκινήσετε να τα εφαρμόζετε.

Έχετε καλούς φίλους που είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν ή να συμμετέχουν σε ένα έργο σας. Είστε αγαπητοί και προσιτοί στις παρέες σας έτσι δεν αποκλείετε να κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Μία συλλογική δραστηριότητα θα αποδώσει αυτή την εποχή και μπορείτε να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικά έργα ή κοινωνικά έργα.

Κάποια δυσκολία ίσως υπάρξει παροδικά στις προσωπικές σχέσεις, καθώς θα σας απορροφήσουν οι δραστηριότητες στον κοινωνικό χώρο. Ζυγίστε καλύτερα τις σχέσεις που έχουν βαρύτητα για σας και αποφασίστε να μοιράσετε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ίσως έρθετε σε ρήξη ή δύσκολη θέση στις κοινωνικές σχέσεις, αλλά θα φανείτε ευέλικτοι προφανώς και θα ξεπεραστεί η διαφωνία. Δεν θα είναι παρά μία παρεξήγηση. Μπορείτε όμως να βρείτε ομοϊδεάτες για το έργο σας, ή για ένα ενδιαφέροντα στόχο. Θα βρείτε υποστήριξη.

Οι ειδήσεις που θα πάρετε, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Παρθένος

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και επιτείνουν το φυσικό σας άγχος. Έχετε κουραστεί και αλλά σας ενδιαφέρει η αναγνώριση. Πολλές ιδέες, πολλές δραστηριότητες, προτάσεις, προκλήσεις…

Θα μπορούσατε για να μην αγχώνεστε να ρυθμίσετε μεθοδικά και υπομονετικά τον χρόνο σας. Συζητήστε, ενημερωθείτε, πληροφορηθείτε, για το αντικείμενό σας. Αν είστε σε μία ανοδική πορεία στην καριέρα, κάνετε τις προτάσεις σας αυτή την εποχή. Αν δεν έχετε εργασία, τολμήστε και στείλετε βιογραφικά.

Αποφύγετε όμως συζητήσεις, σχόλια και αντιπαραθέσεις που μπορεί να σας εκθέσουν κοινωνικά. Ενδεχομένως μπορείτε να συμβουλέψετε όποιον ζητήσει την γνώμη σας. Ας είστε αντικειμενικοί και δίχως πολλά λόγια όμως.

Η ειλικρίνεια κάποιου συνεργάτη θα αμφισβητηθεί και θα ήταν καλό να μην είστε εντελώς εύπιστοι και βολικοί.

Επίσης, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με κάποιες οικογενειακές δεσμεύσεις, με αποτέλεσμα να έχετε δυσκολία αρχικά να ισορροπήσετε μεταξύ των υποχρεώσεων αυτών και της καριέρας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;