Instagram: Οι αλλαγές που έρχονται για τα videos!
Το instagram προχωράει σε αλλαγές!

Το instagram είναι μία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Περνάς πολλές ώρες βλέποντας την αρχική σου ή διάφορα άλλα πράγματα που σε ενδιαφέρουν.

Για αυτό και το instagram, προσπαθεί να γίνει καλύτερο ακούγοντας τα διάφορα παράπονα των χρηστών του και προσπαθώντας να γίνει καλύτερο. Ένα από αυτά τα παράπονα, έχει να κάνει και με τα videos που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα αυτή.

Έτσι, οι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης εξετάζουν σημαντικές αλλαγές σχετικά με τα videos των χρηστών. Αυτό που ισχύει μέχρι και σήμερα είναι ότι αυτά που είναι μεγάλης διάρκειας εμφανίζονται στην επιλογή IGTV.

Από ότι φαίνεται, όμως, πολύ σύντομα μπορεί να παρουσιάζονται κανονικά στην αρχική σου σελίδα και να τα βλέπεις κάνοντας απλώς μία αναζήτηση!

Πέρα από αυτό, έρχεται ακόμα μία πιο σημαντική αλλαγή! Αυτό είναι η ύπαρξη μπάρας χρόνου στα βίντεο του instagram. Αυτή θα είναι σαν την αντίστοιχη του youtube και θα σου επιτρέπει να βλέπεις όποια στιγμή του βίντεο επιθυμείς!

Δες επίσης: Facebook: Εκτεθειμένοι 600 εκ. κωδικοί χρηστών! Ουπς;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;