Οι ONE γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με μία φωτογραφία στο Instagram!

Από neolaia.gr Team 4 Απριλίου 2019

Οι ONE και πάλι όλοι μαζί για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από τη δημιουργία τους!

Οι ONE ήταν το πιο επιτυχημένο ανδρικό συγκρότημα στην Ελλάδα και πολλοί στεναχωρήθηκαν όταν αποφάσισαν να διαλυθούν και ο καθένας να ακολουθήσει τη δική του πορεία! Αλλά μας ετοίμασαν μία έκπληξη!

Μπορεί να μην κάνουν κάποιο comeback αλλά τα μέλη του συγκροτήματος, μας χάρισαν μία φωτογραφία που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζίς. Ο Φίλιππος Κωνσταντίνος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Δημήτρης Κουτσαβλάκης, ο Αργύρης Ναστόπουλος, ο Πάνος Τσερπές και ο Δήμος Μπέκε ποζάρουν χαμογελαστοί.

Η φωτογραφία που θα σε κάνει να θυμηθείς τα παλιά, ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram του Φίλιππου Κωνσταντίνου. Η λεζάντα γράφει:

«Σαν σήμερα, 20 χρόνια πριν(!!!), το πρώτο boyband στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, ήταν πλέον και επίσημα γεγονός

Ο Γιώργος Θεοφάνους μάζεψε 5 αγόρια, άγνωστα μέχρι τότε μεταξύ τους, και μαζί έφτιαξαν ένα συγκρότημα.

«Θα λέγεστε ONE», μας είπε, όταν βρεθήκαμε επιτέλους όλοι μαζί στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού στη Κυψέλη. «Όλοι για έναν, και ένας για όλους»! «Ναι», τού είπα χαμογελώντας, «αυτό είναι ένα πολύ ωραίο όνομα για μας». Πολύ σύντομα βγήκε το πρώτο μας CD single και το καλοκαίρι το πρώτο μας ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Ακολούθησαν 6 γεμάτα, πολύ γεμάτα χρόνια και πολύ μα πολύ σκληρή δουλειά. Μοναδικές, ανεπανάληπτες εμπειρίες, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, συναυλίες, περιοδείες σε όλο τον κόσμο, επιτυχίες (και αποτυχίες), με πολλά ups και πολλά downs, με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά ξέραμε (νομίζω) όλοι, ότι αυτό που ζούσαμε ήταν μία once in a life time εμπειρία.

20 χρόνια μετά, η επιτυχία και η διαχρονικότητα των ONE φαίνεται στα ραδιόφωνα, στα clubs, στα βίντεο που μού στέλνουν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι κάθε φορά που παίζουν κάπου ένα τραγούδι μας και χορεύουν όλοι στο ρυθμό του. Ακόμα και τα πιτσιρίκια που ήταν ακόμα αγέννητα τον καιρό που εμείς «μεσουρανούσαμε».

20 χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Διορθώνω: ΟΛΑ έχουν αλλάξει. Και ίσως κάπου αλλού, σε κάποια άλλη χώρα, ένα αντίστοιχο συγκρότημα, με μια αντίστοιχη επιτυχία να διοργάνωνε ένα μεγάλο «comeback», ή έστω μια μεγάλη μεγαλοπρεπή περιοδεία για να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια. Το ξέρω πως ζητάω πολλά, και δεν τρέφω αυταπάτες. Γι’αυτό θα πω μόνο αυτό: αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερός που κατάφερα και το έζησα όλο αυτό (από την αρχή, μέχρι το τέλος του!!!), την εποχή που το έζησα, και ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα που μου δόθηκαν «απλόχερα», τα διδάγματα των οποίων με ωρίμασαν και μ’έκαναν καλύτερο καλλιτέχνη και άνθρωπο! Εις άλλα με υγεία!»

Δες τη σχετική ανάρτηση και μπορείς και εσύ να αναπολήσεις τα παλιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σαν σήμερα, 20 χρόνια πριν(!!!), το πρώτο boyband στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, ήταν πλέον και επίσημα γεγονός Ο Γιώργος Θεοφάνους μάζεψε 5 αγόρια, άγνωστα μέχρι τότε μεταξύ τους, και μαζί έφτιαξαν ένα συγκρότημα. «Θα λέγεστε ONE», μάς είπε, όταν βρεθήκαμε επιτέλους όλοι μαζί στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού στη Κυψέλη. «Όλοι για έναν, και ένας για όλους»! «Ναι», τού είπα χαμογελώντας, «αυτό είναι ένα πολύ ωραίο όνομα για μας». Πολύ σύντομα βγήκε το πρώτο μας CD single και το καλοκαίρι το πρώτο μας ολοκληρωμένο άλμπουμ. Ακολούθησαν 6 γεμάτα, πολύ γεμάτα χρόνια και πολύ μα πολύ σκληρή δουλειά. Μοναδικές, ανεπανάληπτες εμπειρίες, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, συναυλίες, περιοδείες σε όλο τον κόσμο, επιτυχίες (και αποτυχίες), με πολλά ups και πολλά downs, με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά ξέραμε (νομίζω) όλοι, ότι αυτό που ζούσαμε ήταν μία once in a life time εμπειρία. 20 χρόνια μετά, η επιτυχία και η διαχρονικότητα των ONE φαίνεται στα ραδιόφωνα, στα clubs, στα βίντεο που μού στέλνουν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι κάθε φορά που παίζουν κάπου ένα τραγούδι μας και χορεύουν όλοι στο ρυθμό του. Ακόμα και τα πιτσιρίκια που ήταν ακόμα αγέννητα τον καιρό που εμείς «μεσουρανούσαμε». 20 χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Διορθώνω: ΟΛΑ έχουν αλλάξει. Και ίσως κάπου αλλού, σε κάποια άλλη χώρα, ένα αντίστοιχο συγκρότημα, με μια αντίστοιχη επιτυχία να διοργάνωνε ένα μεγάλο «comeback», ή έστω μια μεγάλη μεγαλοπρεπή περιοδεία για να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια. Το ξέρω πως ζητάω πολλά, και δεν τρέφω αυταπάτες. Γι’αυτό θα πω μόνο αυτό: αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερός που κατάφερα και το έζησα όλο αυτό (από την αρχή, μέχρι το τέλος του!!!), την εποχή που το έζησα, και ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα που μού δόθηκαν «απλόχερα», τα διδάγματα των οποίων με ωρίμασαν και μ’έκαναν καλύτερο καλλιτέχνη και άνθρωπο! Εις άλλα με υγεία! ❤ #ONE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippos Constantinos (@philippos_constantinos) στις

Δες ακόμα: Ενώνονται ξανά οι Hi5 και τίποτα δε μένει πια να με κρατάει!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486