Φοιτητική ζωή: 11 πράγματα που πρέπει να κάνεις όσο είσαι ακόμα νέος!
Η φοιτητική ζωή σου πρέπει να είναι γεμάτη από εμπειρίες!

Βλέπεις το να είσαι νέος έχει πολλά καλά. Έχεις ακόμα αρκετή ενέργεια και όρεξη να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα. Να ζήσεις καινούριες εμπειρίες. Και η φοιτητική ζωή σου, πρέπει να είναι γεμάτη από αυτά!

Και κάθε τι που βιώνεις είναι μία περιπέτεια για σένα. Οπότε, πρέπει να έχεις και μία λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις όσο ακόμα οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα δε σε έχουν επιβαρύνει.

Για αυτό σου έχω φτιάξει μία λίστα με τέτοια πράγματα.

1. Να δεις την ανατολή του ήλιου

Και όχι, δεν εννοώ να ξυπνήσεις τόσο νωρίς. Αλλά σίγουρα, κάποιο βράδυ που θα έχεις βγει, θα έχεις ξενυχτήσει. Οπότε, πάρε την παρέα σου και πηγαίνετε κάπου με ωραία θέα για να δείτε την ανατολή του ήλιου. Πάρτε και έναν καφέ και περάστε ένα υπέροχο πρωινό! Μπορείτε να κοιμηθείτε το μεσημέρι!

2. Πήγαινε ταξίδια

Κάνε εκδρομές σε κοντινές περιοχές εκεί που σπουδάζεις, αλλά πήγαινε και μεγαλύτερα ταξίδια. Σε αυτή την ηλικία, έχει και τη δύναμη και την όρεξη να γυρίσεις και να δεις πράγματα.

3. Μη σκέφτεσαι τα extreme σπορ, απλά κάντα

Κάνε κάτι που σε βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας σου. Κάτι που σε βάζει να ξεπεράσεις τα όρια σου. Και τα extreme σπορ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Οπότε, αν σου προτείνουν να κάνεις κάποιο, απλά κάν’ το! Μην το σκέφτεσαι!

4. Πάρε χρόνο για να μελετήσεις

Μην αφήνεις το διάβασμα για τις περιπέτειες. Όλα θέλουν μία ισορροπία στη ζωή και, εσύ, πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Το να διαβάζεις για να τελειώσεις τη σχολή σου ή ότι άλλο κάνεις, θα σε βοηθήσει να έχεις και ένα καλύτερο μέλλον.

5. Μάθε πράγματα από ειδικούς

Πάρε κάθε ευκαιρία που μπορείς να βρεις για να πάρεις και να μάθεις πράγματα από ειδικούς στους διαφόρους τομείς. Ανάλογα τις προτιμήσεις σου, μπορείς να βρεις και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους και μπορούν να σου προσφέρουν πολλές γνώσεις.

6. Πήγαινε και σε ένα καρναβάλι

Η παρέα σου και εσύ και το ξέφρενο γλέντι της πόλης που γίνεται το καρναβάλι. Η εμπειρία θα είναι μοναδική, γιατί άλλο να πηγαίνεις με τους γονείς σου, και άλλο να πηγαίνεις με φίλους.

7. Να είσαι ο εαυτός σου

Η φοιτητική ζωή σου, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βρεις το θάρρος να είσαι ακριβώς αυτός που θέλεις να είσαι. Να μην κρύβεσαι! Θα μάθεις τον εαυτό σου τα χρόνια αυτά, οπότε μπορείς να είσαι αυτός που θέλεις!

8. Κόψε, τουλάχιστον, μία κακιά συνήθεια

Μπορεί να έχεις αρκετές κακές συνήθειες. Προσπάθησε να κόψεις, όμως, τη μία που σου κάνει ιδιαίτερο κακό! Μπορεί να είναι το κάπνισμα, μπορεί να είναι ότι δεν πιστεύεις σε εσένα. Βρες αυτή τη μία και σταμάτησε την.

9. Χαλάρωσε με τους φίλους σου, χωρίς να υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκευές τριγύρω

Θα μιλήσεις, θα γελάσεις και κανείς από σας δε θα τσεκάρει ούτε στιγμή το κινητό του. Άσε τη στιγμή να σε παρασύρει. Θα γνωρίσεις καλύτερα τους φίλους έτσι και θα περάσεις και υπέροχες στιγμές μαζί τους.

10. Δες περίεργα πράγματα μέσα από το διαδίκτυο

Μπες στο διαδίκτυο και χρησιμοποίησε το, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Μάθε άχρηστες πληροφορίες, δες περίεργα φαινόμενα και μέρη. Κάθε γνώση είναι για καλό. Και με το διαδίκτυο μπορείς να διευρύνεις ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές σου.

11. Πήγαινε σε φεστιβάλ

Μουσικής, κινηματογράφου, οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς. Υπάρχουν και πιο περίεργα φεστιβάλ, αλλά εκεί θα βρεις ανθρώπους της ηλικίας σου και θα ζήσεις απίθανες εμπειρίες!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: Τι να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου για να πετύχεις στη σχολή;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;