Η Καίτη Γαρμπή θα είναι η νέα σου ψυχολόγος στο youtube!
Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει μία εκπομπή για το youtube!

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Για την Παρέα, και έκανε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για διάφορα θέματα με ευχάριστη διάθεση και έκανε και μία αποκάλυψη. Έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά και με το Youtube!

Όπως είπε η τραγουδίστρια, πρόκειται να ανοίξει ένα κανάλι στο Youtube, όπου η ίδια θα έχει ρόλο ψυχολόγου, Μάλιστα, είπε ότι την ενδιαφέρει αρκετά το κομμάτι αυτό.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Γίνεται για να έχω πιο πολλή επαφή με τον κόσμο. Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό.

Εξάλλου και στο καμαρίνι μου αυτό κάνω, κάνω την ψυχολόγο. Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, με ενδιαφέρουν οι σχέσεις ψυχής.”

Πολλοί είναι εκείνοι που την επισκέπτονται στο καμαρίνι της και ξεκινούν να της μιλούν για διάφορα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν και να μοιράζονται πράγματα μαζί της. Έτσι, όπως είπε η Καίτη Γαρμπή.

Δήλωσε, επίσης, ότι είναι πολύ καλή ακροατής και ότι της αρέσει να ακούει τον άλλο όταν έχει κάτι να της πει. Ενώ έκανε ακόμη μία αποκάλυψη.

Είπε ότι ο Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να είναι ο πρώτος “ασθενής” στης στο νέο επαγγελματικό της βήμα. Που, μάλιστα, θα ξεκινήσει σύντομα!

Το όνομα της διαδικτυακής εκπομπής θα είναι “Πείτε το στην Καίτη”. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί και η ίδια ψυχολόγο. Κάτι που έκανε στα 16 χρόνια!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες ακόμα: Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μία πρόταση στον Νίκο Μουτσινά που δεν περιμέναμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;