Φίλοι Κύπριοι, ο Nicolas Cage καταφθάνει!

Από neolaia.gr Team 5 Απριλίου 2019

Και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους!

Ο Nicolas Cage ετοιμάζει νέα ταινία. Και, μάλιστα, η ταινία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Κύπρο. Μία διεθνής παραγωγή θα είναι μία πολύ καλή διαφήμιση για τη χώρα!

Η ανακοίνωση βγήκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) και αναφέρει ότι:

«Η ταινία, αξίας 24,6 εκατομμυρίων ευρώ με παραγωγούς τους Martin J. Barab και Dimitri Logothetis, ο οποίος θα είναι και σκηνοθέτης, τιτλοφορείται ‘Jiu Jitsu’ είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών.»

Το καστ θα αποτελείται και από καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood, όπως οι Frank Grillo, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.

Ο Invest Cyprus σημειώνει επίσης πώς:

«Η εξέλιξη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του τομέα της κυπριακής Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας, αλλά και για την κυπριακή οικονομία στο σύνολό της, αφού πρόκειται για μια σημαντική επένδυση με πολλαπλά οφέλη, που θα προβάλει τη χώρα μας ανά το παγκόσμιο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο τον οργανισμό, το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ανάθεση των νέων αυτών αρμοδιοτήτων, έγινε κατορθωτή με στοχευμένες και καλά συντονισμένες προσπάθειες, η προσέλκυση της πρώτης κινηματογραφικής παραγωγής.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργικό Συμβούλιο ανέθεσε πρόσφατα στον Invest Cyprus την αποκλειστική ευθύνη της ανάπτυξης του τομέα της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας. Καθώς και την προεδρία της Επιτροπής Αξιολόγησης των Αιτήσεων του Σχεδίου Κινήτρων (ΕΑΣΟ).

Δες επίσης: 5 ηθοποιοί που έγιναν διάσημοι μετά την ηλικία των 40!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486